Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oo a ja lubie wlasnie klapnięte, tzn pieczone w niskiej temperaturze i mieszane krótko, zeby nie było powietrza. Tylko z dodatkiem mascarpone zeby kremowy byl mmmm, ja w ogole kocham serniki :-):-)
Ale u Was świątecznie :-). Ja to na razie ani myśleć nie mogę. Dziś wizyta w końcu może dowiem się kto mieszka. Ach moją córa miała dziś w nocy gorączkę nie zmierzyłam bo nie mogłam jak na złość termometru znaleźć, ale czułam że była rozpalona dałam jej na zbicie temp. ale nie wyspalam się wcale bo się martwiłam i czuwałam nad nią zwlaszcza że tak dziwnie się wzdrygała w nocy jakby się czegoś bała. Potem wogóle jakoś zaczęła majaczyć a ja się wystraszyłam.ach biedne dzieciaczki. Czemu chwytają się ich choroby?
To i ja sie pochwale tegorocznymi moimi . Mam nadzieje ze nie bedziecie miale za złe że aż tyle fotek BAłwanek był na konkurs do przedszkola i wiem ze jest w wygranych albo wyróżnionych, dziś sie dowiemy. No na pewno nie pierwsze bo widzialam inne prace
Cześć dziewczyny wczoraj byłam u gina mały wazy juz 870 g ale Narazie Ułożony jest pośladkowo mam nadzieje ze zdąży się obrócić bo wolałabym rodzic siłami natury. Karina śliczne buciki ty to artystka jesteś