reklama

Kwietniowki 2015

U nas od dwóch dni pada...chyba i święta takie będą...
Dopiero się obudzilam...chyba mały zglodnial bo dzięki niemu się obudzilam bo się wiercil, a głodna jestem strasznie ^^

Olusia mnie tez ostatnio ciągle koszmary mecza... Ostatnio się obudzilam bo snily mi się jakieś *******y i obudzilam się w momencie jak zobacylam w oknie faceta w kapturze i zaczelam krzyczeć i jak poszlam do toalety to spojrzalam w okno a tam taka sama mgła jak we śnie i oczami wyobraźni znowu go zobaczyłam i wskoczylam pod koldre do M i jak dziecko sie schowalam :p

Myla, kochana, mniej łez i przespij się !:*

reklama
Pat widze ze tez masz niezle sny.... masakra jakas...:tak:

Margo gratuluje dziewczynki i juz jaka duza... :tak:i dobrze ze sie uspokoilas...teraz mozesz juz robic zakupy, a ja jestem ciekawa ile moje maluszki waza.... ile przybraly od ostatniego spotkania...

doli no no ale sie stroisz... ;-) ja chyba do tego fryzjera pojde jednak po swietach juz, chyba nie zdążę tam dojsc do swiat... hehe

Olusia muszę sie zrobic bo jutro nie dośc, że przedstawienie syna w p-kolu - oficjalnie pierwsze!! i do tego coś ma mowić!!!!! to wizyta u nowego gina ;D

Margo chętnie!!!! ja to nie lubię takiej pośredniej pogody!!! najchętniej bym wyemigrowała! gratuluje wizyty!!! możesz być spokojna, no i dorodna Twoja córcia :D

Lei witaj w klubie, ja chodze jak osa

Myla- wierze ze jest cieżo ale dasz rade, popłacz sobie to pomaga.

Margo - bedzie dobrze !!! Uwierz !!!

PAt - no super sny:szok:Ja to panikara dlatego potrafie 3 razy sprawdzac czy drzwi zamknelam czy okna pozamykane. Jak mieszkalam z rodzicami w domku, a wszyscy spaliśmy na gorze nie bylo mowy zebym zeszla na dol jak rodzice juz spali ;)

Ja tez dzis wizytuje bez USG , na luzie , tylko boje sie wagi :baffled:, mlody kopie na maxa w dzien w nocy, gdzie sie da i pod pepkiem i wysoko nad nieraz mam wrazenie ze w caly brzuch wali. Wlasnie sie szykuje no i niestety ale wizyta pod prysznicem i bez soczewek byla ciekawe , cos czuje ze super sie ogolilam ale boje sie sprawdzac ;)
ZAczelam marudzic M ze nie dosc ze mam duze cycki to teraz to juz jakas masakra, napuchniete, ze 2 rozmiary wieksze itp a M - co Ty bredzisz teraz to masz małe w proporcjach z brzuchem :baffled:

Doli to gdzie sie wyprowadzamy do cieplych krajow? ja chetna !:tak:ooo to szykuj szykuj sie...

marela to trzymam kciuki za wizyte !;-) odnosnie sprawdzania dzwi to ja tez sprawdzam 3 razy do tego jak wychodze z domu to sprawdzam dwa razy czy piec wylaczony, swiatla i itp...

Olusia nie byłam w wielu krajach także nie mogew powiedzieć ale mi pasowałaby Szwajcaria bo kocham ten kraj albo już totalne południe - jakies wyspy ;D

marela ja też ślepa i zakładam okulary pod prysznic:-D na tą chwile ale jest to komiczne serio.. nie umiem się już tak wygolic na de lux, chyba musiałanbym wosk przykleić :-D

Doli de lux to będzie dopiero po porodzie a na razie to tak na pół gwizdka bo brzuszek co raz bardziej przeszkadza.

Marela co do sprawdzania przed snem czy drzwi i okna są zamknięte to mam tak samo. A zwłaszcza jak jestem sama w domu. Mój M mówi ze mam jakąś obsesję na ten temat.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry