reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
jola spodnica bardzo fajna. Tylko ta gore mogliby jakos inaczej wykonczyc. Bardziej podoba mi sie jako biodrowka bo na to zalozysz jakas fajna bluzeczke i gotowe.
Kurcze sama musze zaczac szukac czegos w co sie wcisne na wigilie ;)

anisad ja tez mam 3 kolowy wozek po Joshu tyle ze to kolo z przodu jest podwojne i normalnie masakra jakas. Trzeba czasu zanim nauczysz sie takim jezdzic. Ale coz chcialam 3 kolowy to mam ;/ mysle ze pojedyncze z przodu jest wiele lepsze.

baby_55, całkiem fajny, ale niestety ma 4 koła. Czy może ja źle patrzę ?

asiuna786, te podwójne kółka to zupełnie co innego. Ja poprzednio kupiłam używany taki : http://dev.montala.net/temp/detour.jpg

To są wg mnie najlepsze kółka. Skrętny niesamowicie. W terenie , w parku, jak również na naszych okropnych chodnikach sprawdzał się świetnie. Dlatego szukam wózka właśnie z takimi kołami.

jola mi się ta wstawka nie podoba. Ja wolała bym gdyby były jednolite i na brzuszku miały te ozdóbki. Ale to ty kochana masz się w tym dobrze czuć :tak:W końcu są gusta i guściki i gdyby wszystkim podobało się to samo to było by nudno :-D

Co do wózków 3 kołowych to mi się osobiście też nie podobają. Wolę 4 kołowe. Ale ja się kocham w klasyce :-p

baby_55, chodzi o to podwójne koło ? Szkoda, ze nie ma pojedynczego bo i cena trochę lepsza jest. Jak sobie człowiek pomyśli ile ta cała wyprawka będzie kosztować to każda stówka się liczy :)

Jak byłam w poprzedniej ciąży 6 lat temu, dziewczyny na forum robiły taką listę wyprawki. Czy tu na forum też gdzieś macie ?

anisad, przejrzyj kilka stron wstecz w tym temacie. Ja podawałam swoją listę wyprawkową, a dziewczny ją modyfikowały ;-)

reklama
Anisad Listę poszukaj we wcześniejszych postach, któraś dziewczyna umieszczała, co do ceny wózka to faktycznie jest przystępna, ja tez chciałam poczatkowo trójkołowca ale ostatecznie wygrała cena, za 1300 zł kupiłam cały zestaw, we wcześniejszych postach jest zdjęciepolecam super lekko się prowadzi i ma mięciutkie zawieszenie z regulowanymi amortyzatorami

Do góry