reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

faktycznie, taki przybronik świetnie się przyda, jak się przewija na łóżeczku ;)

a jak wyglądał u Was proces karmienia piersią? chodzi mi o to, czy na siedząco (i gdzie? w sypialni nie mam żadnego fotela), czy na leżąco? jak najwygodniej?

ja Starszaka bardzo długo na leżąco.
Młodego od razu na stojąco już w szpitalu i na leżąco (jakoś chodzić mi się chciało! nie mogłam wyleżeć przy Młodym w tym spzitalu) a w domu też od razu na siedząco.

reklama
no dobra poswiece sie :) :

bez

a ja chcę taki przybornik. w sumie tylko 39 zł. ale może znajdę gdzieś w sklepie żeby za przesyłkę nie płacić....chociaż jak już trochę większe dziecko to i tak przebierałam gdzie popadnie...ale wszystko w jednym miejscu koło łóżeczka, dobry pomysł!! sprawię sobie taki:)

Te kieszenie to fajna sprawa, ale jest tez coś takiego i mnie się to bardzo podoba:
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja małych dzieci | LÄTTSAM | Pojemniki, 3 szt.
zawiesza się z boku na ramie łózeczka.

Mam do Was pytanie o przewijak. Mnie się podoba taki:
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja małych dzieci | SPOLING | Stół do przewijania ale czy wiecie czy są gdzieś/gdziekolwiek inne podobne, bo składane? Na razie jestem skazana na taki, ale poszukuję innego w innej cenie, albo używanego?
Macie jakiś pomysł?

reklama
Te kieszenie to fajna sprawa, ale jest tez coś takiego i mnie się to bardzo podoba:
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja małych dzieci | LÄTTSAM | Pojemniki, 3 szt.
zawiesza się z boku na ramie łózeczka.

Mam do Was pytanie o przewijak. Mnie się podoba taki:
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja małych dzieci | SPOLING | Stół do przewijania ale czy wiecie czy są gdzieś/gdziekolwiek inne podobne, bo składane? Na razie jestem skazana na taki, ale poszukuję innego w innej cenie, albo używanego?
Macie jakiś pomysł?

szczerze mówiąc ten przewijak to dla mnie strata kasy. taki nakładany na łóżeczko zawsze można zdejmować i za łóżeczko dawać pionowo, czy pod... a to się wyda, a jak dziecko już ma parę miesięcy to ja przewijałam na łóżku, sofie itd, w różnych miejscach. poza tym nie wiem czy ten ikei ma ceratkę a te nakładane ceratkowe są, ale pewnie ma...

co do pojemników to wolę organizer, pieluchy się nie zmieszczą co prawda, ale ładniejszy i na pierdółki w sam raz (chociaż muszę przemyśleć, bo Młody pewnie będzie wszystko wyciągał z niego więc i tak lepiej będzie w koszyku jakimś wiklinowym na komodzie trzymac). pieluchy trzymałam przy Starszaku w łóżeczku (dziecko przecież nie zajmuje całej długości) i sobie w rogu w łóżeczku miałam poukładane, przy Młodym tak nie robiłam, trzymałam w komodzie ale teraz nie mam miejsca!!

pojemniki te z ikei w ogóle mi się nie podobają jeśli chodzi o aspekt wizualny. takie to sterylne, białe, bezpłciowe... :(

Do góry