reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

szczerze mówiąc ten przewijak to dla mnie strata kasy. taki nakładany na łóżeczko zawsze można zdejmować i za łóżeczko dawać pionowo, czy pod... a to się wyda, a jak dziecko już ma parę miesięcy to ja przewijałam na łóżku, sofie itd, w różnych miejscach. poza tym nie wiem czy ten ikei ma ceratkę a te nakładane ceratkowe są, ale pewnie ma...
Morgaine - ja też nie planowałam takiego przewijaka, ale realia się zmieniły - mam przewijak nakładany na łóżeczko turystyczne, bo takie mam,ale będziemy z niego korzystać jak Mała wyrośnie z łóżeczka/kołyski Simplicity, która nie ma przewijaka, a ten na łóżeczku będzie wtedy też juz za mały. I tu mam dylemat. Nie postawię takiego na komodę, albo takiego stacjonarnego, bo nie mam miejsca.

reklama
no to sie chwale moimi zdobyczami:-)

S8002012.jpg S8002013.jpg

edit; mam nadzieje ze corci sie synciem nie okaze bo bedzie acet w kieckach:-D

jak bede miala jakies zdjecia to Wam pokaze jak te 13-scie lat temu u mnie sie przewijanie odbywalo. To dopiero Was moze z szokowac :):)

jola-ta fioletowa sukieneczka cudna

Edit- niestety na wszystkich zdjeciach mala jest z gola cip...ka :(, no ale w skrocie:
- na biurku na kocu
- na jakiejs kanapie i tez na kocyku lub na rozku
- na wakacjach ale to juz prawie rok miala to na stojaco lub na stole :)

Ostatnia edycja:
jola.24 śliczne rzeczy:)no my też się śmiejemy, że jak dziecko zrobi numer i okaże się że to jednak Maks, a nie Mela to będzie w dziewczęcych ciuszkach paradował-bo prawie same takie typowo"dziewczęce"mamy:)Ale chyba już nie zrobi numeru:)

Mitaginika- sa takie male sukieneczki ale to do ozdoby jak ktos chce bo chyba nie wygodne. No np na wielkanoc jak znalazl sukieneczka :)
ale generalnie to spiochy

reklama
bo ja tak wyczytałam właśnie u którejś, że od niego kupuje i sobie też oglądałam jego przedmioty i dodawałam do obserwowanych, żeby wiedzieć, co mniej więcej będę chciała kupić ;)

ale fakt- dzięki nam sprzedawca jest sławny :)

Do góry