reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

sunshine bylam w kornwalii dwa lata temu-piekne widoki. A ze dzieci nie moga byc w hotelu to conajmniej dziwne. Wlosy tez mi leca okropnie a zaczelo sie po farbowaniu. Wczesniej byl spokoj. A hotel piekny choc wystroj troche nie w moim stylu.Najwazniejsze ze odpoczniecie. My tez nad czyms myslimy na przyszly rok ale u nas to pewnie jak zawsze zdecydujemy sie z dnia na dzien

reklama
witam was,potrzebuje waszej poocy.....swego czasu ktoras z was wkleila taka ankiete a propos wozkow spacerowych,ktory najlepszy.Nie moge tego znalezc a jestem na etapie kupna ,za tydzien jedziemy nad morze do pl i pomyslalam ze przyda nam sie mniejsza spacerowka niz ta ktora mamy bo zajmuje prawie caly bagaznik!

Tab, viki u mnie sie mowi ze dziecko gaworzy:-)
u nas też dzieci gaworzą - ale gaworzenie jest wtedy jak dziecko mówi świadomie sylabami - a moja Viki - jak pewnie i inne dzieciaczki lutowe - jest na etapie głużenia , czy tez jak napisałam gurzenia- czyli wydaje mnóstwo dźwięków jak "agu, gə, , gli, kli, tli, ebw, bwe" - Viki mówi jeszcze la, nie , din, aaa, eee, ej, eja (heja hihihi) i inne tam i czasem jej cos w stylu ma wychodzi- no raz było juz mama - ale z racji,że raz to myslę ,że to jeszce nie jest etap gaworzenia:) - ale widze , że ktos już tu objasnił :)))

Ostatnia edycja:
podpinam sie pod temat :-)

Do Polski jedziemy w sierpniu, ale mysle ze juz pora porozgladac sie za czyms mniejszym gdyz obecny wozek nam tez wypelnia caly bagaznik-a gdzie jeszcze bagaz dla czterech osob-w tym trzech kobiet

Ale sie wykład o gaworzeniu zrobił;-)

Justyna mam nadzieje ze Antosiowi smakowalo. Ja tylko czekam az minie magiczne 4 miesiace i tez bedziemy kosztowac ale zaczniemy chyba od marcheweczki przez kilka dni a pozniej dopiero jabłuszko.

witam was,potrzebuje waszej poocy.....swego czasu ktoras z was wkleila taka ankiete a propos wozkow spacerowych,ktory najlepszy.Nie moge tego znalezc a jestem na etapie kupna ,za tydzien jedziemy nad morze do pl i pomyslalam ze przyda nam sie mniejsza spacerowka niz ta ktora mamy bo zajmuje prawie caly bagaznik!
to ja wklejalam ale to bylo czasowe i zostalo usuniete ale w tej ankiecie byly wozki
capri
yetti
civic
neo
smart

reklama
Ale sie wykład o gaworzeniu zrobił;-)

Justyna mam nadzieje ze Antosiowi smakowalo. Ja tylko czekam az minie magiczne 4 miesiace i tez bedziemy kosztowac ale zaczniemy chyba od marcheweczki przez kilka dni a pozniej dopiero jabłuszko.

Smakowało i to bardzo , zjadł 5 łyżeczek :-)
Ja właśnie zaczęłam od marchewki potem będzie jabłuszko :-)
A na "mowę" Antosia mówię "guganie":-)

Do góry