reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Czesc babeczki

My już od wczoraj z Patrycją w domciu - mała jest przekochana a my przeszczęśliwi ze juz jest z nami

Wkleiłam wam opis mojego ekspresowego porodu ku pokrzepieniu ze wcale nie musi byc źle - a moja córa kolosik mały to jak macie mniejsze dzieci to wam pójdzie jeszcze szybciej - i tego Wam życzę z całego serca

reklama
Hehe widze ze zarazilam jakims wirusem mycia okien :D U mnie juz firanki wisza, zostalo zrobic golabki na jutro na obiad... a przed chwilka wrocilam ze spaceru, mroz straszny :(
lizy swietny obrazek, doskonale oddaje to co kazda z nas czuje :D
sorbek ciesze sie ze jestescie juz w domku!

Czesc babeczki

My już od wczoraj z Patrycją w domciu - mała jest przekochana a my przeszczęśliwi ze juz jest z nami

Wkleiłam wam opis mojego ekspresowego porodu ku pokrzepieniu ze wcale nie musi byc źle - a moja córa kolosik mały to jak macie mniejsze dzieci to wam pójdzie jeszcze szybciej - i tego Wam życzę z całego serca

Bardzo się cieszę, że już jesteście w domku. Dzięki za pocieszenie co do porodu...obym i ja się nie musiała męczyć...achh ale Wam zazdroszczę :-)

no i ja zarobiona dzis jakas jestem... rano byłam na poczcie i po zakupy z mężem, później Ali dac jedzonko przed spaniem, teraz ją uspiłam i nastwaiłam bigos... trzeba teraz z kapusty skorzystać bo później na cycu to już takie rarytasy zabronione bedą... no i jeszcze zdało by sie poprasowac i posprzatac w chacie bo mąz w butach mi przeleciał po mieszkaniu i jakiegos piachu naniósł... ale już mu odpuściłam bo znowu na nocke dzis idzie wiec po zakupach go do spania pogoniłam... no ale ma mieć weekend wolny... to było by dobrze w piatek na porodówke pojechec hehehe...

Dziewczyny pomózcie mi pliss zrobic suwaczek ze zdjęciem wyszedł mi super a jak wklejam na forum to nie widać zdjęcia - rozmiar jest na pewno odpowiedni

A może zamiast dodawać do suwaczka dodaj do podpisu obrazek i będzie i to i to się pokazywać, czyli robisz edytuj sygnaturę -> w polu edytuj dajesz link suwaczka, a w polu obrazek sygnatury dodaj obrazek i zapisz.

Crazy mama a co u ciebie-cisza przed burza ??[/QUOTE]

Jak narazie spokoj a nie pisze tak wczesnie z rana jak wy bo u mnie teraz wlasnie wybila 9:16 rano.Dopiero niedawno wlaczylam bb do porannej kawki :)
Dzisiaj snieg,jutro snieg wiec za lopate i moze cos ruszy.Do tego wiem ze sobie dzisiaj nie posiedze bo szkola znowu zamknieta i blizniaki w domku wiec pewnie tradycyjnie sie za nimi ubiegam bo bedzie mamao to mamo tamto caly dzien .Teraz czekam grzecznie na slubnego az wroci z pracy bo trosze dzisiaj mu dluzej zchodzi przez zasypane drogi.

reklama
A może zamiast dodawać do suwaczka dodaj do podpisu obrazek i będzie i to i to się pokazywać, czyli robisz edytuj sygnaturę -> w polu edytuj dajesz link suwaczka, a w polu obrazek sygnatury dodaj obrazek i zapisz.

Becioo zrobiłam tak ale dalej go ne widac choc w ustawieniach sie pojawił

Ok jest dzięki wielkie - nie zapisałam chyba poprzednio

Ostatnia edycja:
Do góry