reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Cześć babeczki

mało ostatnio pisze bo i czasu brak ale czytam regularnie i sprawdzam która się rozpakowała i trzymam kciuki za ciężarówki oby jak najszybciej i najsprawniej poszło

Rutkosia - bidulko mam nadzieje ze w sobote najpóżniej bedziesz tuliła maluszka

Ligotka to do dzieła jak teraz twoja kolej :)) Trzymam kciuki

Maran tobie tez jak najszybszego rozwiązania i wszystkim przeterminowanym

Margoz - tez mam podobne odczucia jak ty ze mi się nesamowicie poszcześciło - nie dosc ze zaczeło się naturalnie choć w szpitalu ( pewnie małą nie polubiłą szpitala :) już na drugi dzien rano to poszło ekspresowo - to chyba nagroda za stres na początku ciąży u mnie przez lekarza barana który mi zaaplikował leki ktore mogły zaszkodzić choć na szczęście sie tak nie stało ale stresu sie najadłam co nie miara :(

Sunshine - a ja ci życzę na odwrót żeby najperw odeszły wody a potem przyszły skurcze jak u mnie po co masz się kochana męczyć zbyt długo :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane a ja wyszlam na spacerek, najpierw wstapilam do tego nowego sklepu... Kupilam malej sukienke, koszulke i trzy pary skarpetek! Wszystko juz tak na wiosne - lato! I wiecie co spotkala mnie przyjemnosc, bo wiadomo pierwsze otwarcie to ludzi co niemiara i w kasie przede mna 8 osob! A pani za mna do wszystkich "Prosze Państwa prosze wpuscic ta pania ona w ciazy jest"... W szoku bylam! I tak zostalam obsluzona pierwsza, minelam wszystkie babcie i dziadkow, troche miny mieli nie tego, ale nikt nic nie powiedzial :)
Potem poszlysmy z kolezanka do pobliskiego parku i wystawilysmy nochy do slonca... ale bylo przyjemnie napromieniowac sie taka ciepla energia ;) Musialysmy sie zbierac bo zaczely mi sie skurcze dwa bolesne. Ale juz jestem w domku zjadlam i wszystko dobrze... Na popoludnie jestem umowiona na zakupy z siostra!

Ewitka hehe no nie mow ze nie macie imienia! W takim razie powodzenia w wybieraniu! U mnie jakos tak na samym poczatku trafilo i zostalo, ale to glownie zasluga mojego meza, bo on rzadko zmienia zdanie.

sorbek przede mna jest jeszcze kilka blokujacych kolejke... Sonia, maran do dziela!

Jsorbek ja myslalam o takich lekkich skurczach :-D
choc wydaje mi sie ze wody mi powoli ciekna, tak od kilku dni ..dzis rano jak wstalam to czulam takie mokre, i jak usiadlam na lozku to byla mokra plamka na przescieradle- ja spie w koszuli ale bez gatek:-D

Ostatnia edycja:
Jsorbek ja myslalam o takich lekkich skurczach :-D
choc wydaje mi sie ze wody mi powoli ciekna, tak od kilku dni ..dzis rano jak wstalam to czulam takie mokre, i jak usiadlam na lozku to byla mokra plamka na przescieradle- ja spie w koszuli ale bez gatek:-D
Sączenie wód to jeden z tych sygnałów, który powinien Cię do szpitala pokierować.

nie sadze zeby to bylo cos powaznego,to byla doslownie plamka i troche mokrego. W sumie jak woda, bez zapachu. Czytalam na forum ze kilka z was tak mialo. Pogadam z dula a potem polozna bo tutaj do ginekologa sie nie chodzi

reklama
czesc dziewczynki-sporo mialam do nadrobienia.

Jest u mnie mama i rozpieszcza mnie na maxa:-)Nie musze martwic sie o rozne rzeczy, no i jest sie do kogo odezwac bo wczesniej sama calymi dniami.

Sunshine ja tez dwa dni temu po kapieli zostawilam plamke na przescieradle ale tez mysle ze to naturalna wydzielina a nie wody bo generalnie przez ostatnie 2 tyg czuje ze mam tam ciagle mokro.

Ligotka twoj dzien brzmi dla mnie idealnie. Ja mialam isc z mamcia na spacer ale u nas angielska pogoda-szkoda z domu wychodzic

Margoz mam nadzieje ze nie wszystkie Lenki takie chetne do zabawy w srodku nocy bo jak tak to ja zmieniam imie:-p

Do góry