reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Hejoo;)

Jednak nie pojechałam, bo zepsuł sie nam samochód. Artek coś tam ma naprawiać i jutro jedziemy.
Idę Was poczytać.

reklama
No ja juz wróciłam od rodziców i tyle co sie nachodziłam przez 5 dni,to chyba przez miesiac w Gdańsku nie zrobiłam.Od rana leżałam plackiem i już wczoraj mnie brzuch bolał,ale dziś to masakra jakaś.Nawet no-spa mi nie pomogła:( Mój lekarz mówił,że jak bedzie bardzo bolał,to na zastrzyk przyjechać.Brzuch to od wczoraj mam wielki jak w 6 miesiącu,tak mój misio się napiął:)Mam nadzieję,że jednak przestanie boleć,nic nie robię tylko sobie leżę.

Taka moja uroda,że brzuch to mi zawsze jak kamień w ciąży się robi.Tak sobie myślę,że pewnie jeszcze trochę i sie skurcze zaczna i fenoterol będę łykać.W ostatnich 2 ciążach w 19 tyg miałam skurcze co 3 minuty i teraz będzie podobnie:( Wczoraj tak sobie z mamą rozmawiałam,że ja to nigdy nie miałam takich skurczów do porodu jak w książkach piszą,od razu co 2 minuty i koniec:)

Hej dziewczyny!
Witam po dłuższej nieobecności. Byłam z rodzinką w Karpaczu. Trochę sie nachodziłam. Śnieżkę też zaliczyłam. Było super! Teraz dwa dni odpoczynku i do pracy.
Jutro mam wizytę u lekarza. mam nadzieje że dzidzi górskie wędrówki nie zaszkodziły.
Chciałam was nadrobić. Ale chyba mnóstwo tego czytania, chyba mi dnia nie wystarczy.
Pozdrawiam serdecznie!!

Śniezka piekna prawda? Codziennie widzę ją z okna :)

a ja znowu nie nadążam za wami.
Co do imienia Marta to mi sie podoba. Ale mam przyjaciolke Marte i ma z leksza egocentryczny charakter, mimo ze to moja przyjaciółka to wiecznie sie spóźnia , potrafi przez tydzien nie odpowiedzieć na smsa ..jeszcze nigdy jej sie nie zdarzyło żeby odpisała
w ciągu kilku godzin..zazwyczaj czekam dzien lub kilka.
Kiedys rzeczywiście była ciapkowata ..(az dziwne ze Marty dzielą podobne losy )
ale wzięła sie za siebie i niezła laska sie z niej zrobiła.
Ale ogólnie to jest dobrym człowiekiem i mimo tych kilku wad to moja najlepsza przyjaciółka :D

Kurcze znowu burza..muszę wyłączać, pa

Witam wszystkich po tygodniu nieobecnośći :)
Byliśmy nad jeziorem w Boszkowie i bardzo fajnie spędziliśmy ten wypad. Było mnóstwo śmiechu, leżakowania ( oczywiście pod parasolem ), trochę pływania w super czystym jeziorku, ale za to mało spania. Po powrocie na weekend mieliśmy gości - oj dali mi do wiwatu. Tak mi wczoraj spuchły stopy, że masakra. Pierwszy raz w życiu tak mam-stópki mam jak FIONA hehe i nie pomogło ani trzymanie w górze, ani moczenie w zimnej wodzie - chyba muszę po prostu odpocząć w pozycji innej niż stojącej.
Dzisiaj wyprałam 5 pralek a w międzyczasie musiałam was nadrobić-ponad 20stron na jednym wątku-MASAKRA. Chyba wszystkie wzięły sobie do serca nasze wcześniejsze stwierdzenia, że mało piszemy ;p. ZAraz zmykam na inne tematy :)
Jeszcze raz witam wszystkie nowe mamusie, te troszkę "starsze" ;p. Cieszę się, że Wasze badania wychodzą dobrze, że wypoczywacie na wakacjach i że jesteśmy w nie ubywającym składzie :)

A ja pozdrawiam ze Stegny. Na razie pogoda piękna, bardzo gorąco, choć wszyscy w kraju narzekaja na nawałnice, więc pewnie u nas się też zepsuje. Ale odpoczywamy sobie super.

reklama
No widzę Polis, że uczymy się wspólnie hehe mnie już został w sumie sam egz praktyczny, ale że miałam małą przerwę to muszę dokupić pare godzin i mam nadz że bedzie po sprawie :)

Do góry