reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
crazymama GRATULACJE, cudownie, ze płeć po Twojej myśli

uzupełniłam na liście lutowych, ze będzie Gabrysia :tak: zabawne, ze nie miałaś dla chłopca zadnego imienia, chyba od poczatku było wiadomo, ze będzie córcia

myślę, ze wszystkie na razie jesteśmy zadowolone z wyników, u mnie podobnie ja i mój M chcieliśmy chłopca i jest :-)

ja chyba idę spać :szok:

mój kochany wyjechał na tydzień i tak mi pustawo :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
crazymama GRATULACJE, cudownie, ze płeć po Twojej myśli

uzupełniłam na liście lutowych, ze będzie Gabrysia :tak: zabawne, ze nie miałaś dla chłopca zadnego imienia, chyba od poczatku było wiadomo, ze będzie córcia

myślę, ze wszystkie na razie jesteśmy zadowolone z wyników, u mnie podobnie ja i mój M chcieliśmy chłopca i jest :-)

ja chyba idę spać :szok:

mój kochany wyjechał na tydzień i tak mi pustawo :zawstydzona/y:

A niby po co mialam szukac imienia dla chlopca skoro "robilismy" dziewczynke ?? HI HI HI
Innej opcji nie bylo...
Teraz planujemy dzien narodzin na 14 luty.Z chlopakami nam sie udalo i maz mi "wyznaczyl" dzien bo w inne niemoglby przyjechac do szpitala i tak sobie klapnal 21 kwiecien no i chlopcy tatusia posluchali.Zabaczymy czy coreczka tez bedzie posluszna...

Ostatnia edycja:
cześć mamuśki !

jest sobota, powinnam się wyspać, a ja od 7 rano juz wyspana, wykapana, pranie wstawione, chyba mój organizm przyzwyczaja się do wczesnego wstawania :-)

pogoda cudowna, a ja czuję się bardzo dobrze, maluszek raz na parę godzin tańczy sobie w brzuszku :-)
mam sporo energii, więc zamierzam dzisiaj trochę pospacerować i zrobić generalne porzadki, powyrzucać niepotrzebne rzeczy
zawsze raz na pół roku tak robię, biorę worki 250 ml od Pana Jana Niezbednego i pozbywam się niepotrzebnych dokumentów, gazet i innych pierdół, które według mojej mamy ekspertki od Feng Shui :-D blokuja energię a równiez zajmuja duzo miejsca, dzięki temu nie mam zagraconej przestrzeni :cool2:
tylko trzeba mieć silna wolę i odsunać na bok sentymenty :biggrin2::-p
a dzisiaj akurat u mnie w Orłowie jest jesienna wystawka, więc moze skorzystam i się pozbędę paru gratów :tak:

trzeba oczyścić powietrze i zrobić trochę miejsca, które na pewno się przyda gdy urodzi się bobasek :biggrin2::tak:

buziaczki

crazy mama gratuluję Gabrysi! My też 'robiliśmy' dziewczynkę i mimo, że potem nam się wydawało, że to chłopiec to jednak jest co zrobiliśmy - Weronika ;)

Sonia to nas tak razem wzięło na porządki :) Ja zaczęłam już wczoraj. Właśnie skończyłam studia więc będzie trochę papierów do wyniesienia, naprodukowałam kilka półek i szuflad przez te 5 lat... Zrobi się tym samym miejsce na rzeczy Maluszka. Nie będzie mieć na razie swojego pokoju, więc muszę wygospodarować jakiś przytulny kącik najpierw w sypialni, potem w salonie.

Pogoda nastraja optymistycznie :) (Mam nadzieję że nie tylko w Krakowie) Życzę wszystkim miłego dnia :)

reklama
Do góry