Cześć dziewczynki niemoge spać więc czytam bb od 5, jestem tak zmęczona a zasnąć nie moge,aż mnie chandra dopadła i becze. m jeszcze śpi i czekam aż wstanie bo robić nic nie moge żeby se pospał,ma ciężką dobe za sobą,a dziś przed nami 1000km do domku,czeka mnie jeszcze pakowanie itp. Ja będe około pół roku mieszkać u mojej mamy,m zostaje za granicą weżmie urlop na pród,a póżniej bedzie na weekend przyjerzdzł teraz sie tez zastanawiam czy to była odpowiednia decyzja, my razem 10 lat zawsze razem ii już tęsknie. u mojej mamy dom duzy ale jeszcze dwie siostry i dwóch braci mieszka każdy ma swój kąt mam nadzieje że będzie dobrze. niestety nie zdązyliśmy z własnym domkiem,jeszcze cała wykończeniówka nas czeka prąd jest i centralne,ale wszystko tak niesamowicie drogie że można sie przeliczyc, mam nadzieje że jeszcze dwa latka i będziemy na swoim. moja mama napewno mi pomoże i doradzi i wiem że wtrącać się nie będzie bo nigdy tego nie robi sama w życiu miała nielekko ,a m jak syna traktuje. teściowa też fajna kobietka ,pomocy od niej nie oczekuje bo sama wychowała 7 dzieci i niech sobie na starość dychnie. kończe bo budzik właśnie zadzwonił i m wstaje sory za zanudzanie ale już czuje się lepiej. pozdrawiam. miłego dnia wszystkim wam kochane mamusie życze:-)