ligotka
Fanka BB :)
majuska moje nadaktywne dziecko tez jakies dzis niemrawe! Najwyrazniej zmeczyly sie i odpoczywaja! Zdrowka dla taty, a ty z ta komoda uwazaj i nie dzwigaj 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ligotka, u nas zbiorowym ubezpieczeniu PZU od stycznia zmieniali składki i jak ktoś nowy przystępował w grudniu do ubezpieczenia, to miał zniesiony okres karencji, no to ubezpieczylismy się z m. Zawsze to dodatkowe becikowe.Ja mam pytanie, chyba Ewitko do Ciebie ale moge sie mylic, wspominalas o ubezpieczeniu z miesiacem karencji.... gdzie tak maja???? Z gory dziekuje za odpowiedz!
A ja mam dzis powera, wietrze mieszkanie, gotuje, piore biegam hehehe i nie moge sie doczekac wyjscia na spacerek!

Nixie, ja o ile w poprzedniej ciąży miałam prawie cały czas miękki brzuszek, tak teraz mam bardzo często jak kamień, praktycznie od kilku dobrych miesięcy. A teraz to jak najbardziej ma prawo twardnieć.Mi tez czasem twardnieje brzuch ostatnio ..ale to chyba nic złego?

.. i musiałam znowu go przyzwyczajać na boczkach , no i mu sie poprawiło ale do teraz jeszcze leciutko nie jest taka jaka być powinna Badanie na toxo miałam tylko raz, na szczęście do tej pory nic się nie przyplątało i oby tak do końca ciąży.