reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

ewelinka-trzymam mocno kciuki za ciebie i za dzidziusia :)

viki-to wspaniale, ze w końcu jesteście w domku!!! Naprawdę cudnie obie wyglądacie :-)

reklama
vikiigus - masz prześliczną córcię - dobrze ze jesteście obie na fotce przynajmniej wiem po kim taka sliczna :)))

Viki widze ze malutka ma urode po mamie (chociaz nie wiedzialam tatusia).Fajnie ze jestescie juz w domku.Cieszcie sie soba i duuzo odpoczywajcie.Mam nadzieje ze mimo startu pod gorke teraz Wasza wspolna droga bedzie latwiejsza.
Anja fajnie ze wszystko ok.
Ewelinka trzymam kciuki

Mnie dzisiaj znowu od rana dokucza bol krocza.Normalnie ledwo przebieram nogami.Dopiero 11:30 rano a gdzie do konca dnia :-(
O 3 w samochod i po chlopakow do szkoly,potem do koscola na religie i w domku dopiero na 6 sie zwloke.Po czym obiadek dla rodzinki ,lekcje odrobic z chlopakami na jutro do szkoly.Pozmywac ,wykapac,psy na dwor i moze kolo 10 spac jak dobrze pojdzie.Ratunkuuu bo sie normalnie dzisiaj wykoncze.Naszczescie mezus sie dzisiaj troszke lepiej czuje.Widac antybiotyk dziala.Przynajmniej on z glowy i nie trzeba latac po schodach z lekami ,woda i jedzonkiem...

Dzieki Ligotka za troske.Problem tylko w tym ze czy chce czy nie to musze bo nikt za mnie nie zrobi.Takie sa uroki mieszkania w innym kraju z dala od najblizszych...
Moj Tata jak z nim rozmawiam przez telefon tez mnie ochrzania ale co ja mam zrobic.Mus to mus.Nie ma taryfy ulgowej niestety.2 prawie 7-mio latkow w domu tez nie ulatwia spraw ciazowych bo oni tez chca mamusie wykozystac.Az mnie strach powoli ogarnia jak to bedzie po porodzie z trojca w domu...

no to ja jestem spowrotem :) byłam z Ala na spacerze, kaczki karmić na rzeczce... :) później jeszcze pobiegałyśmy po trawie i godzina zleciała...
crazy mama taki zalatany dzień masz to choc nie myslisz za dużo o tym kiedy sie zacznie ;)

wiem, tzn domyslam sie crazy mamo ze przy maluchach jest kupe biegania, ale jednak staraj sie czasem odetchnac i odpoczac, bo ja wiem po sobie, ze juz nawet wypad do marketu to dla mnie masakra i konczy sie bolem brzuszka, wiec takie calodzienne bieganie to wogole masakra ;( ale rzeczywiscie tak jak maran-atha napisala przynajmniej nie masz czasu myslec kiedy szkrab wyjdzie ;)

reklama
Maran wlasnie o tym pisalam.Sama wiesz jak to jest gdy wszystko na twojej glowie bo maz nawet jak w domu to spi (po nocy tak jak moj).Rodzinka za kaluza.Taka mala roznica ze Twoja Ala jeszcze jest malutka i caly czas w domu, moi troszke starsi i chodza od 2 lat do szkoly ale i tak 1000 pomyslow na minute od 7 rano jak wstana az do 10 jak ida spac.Ledwo wypijesz kawe poranna i trzeba sie brac za sprzatanie po pierdzielniku jaki zrobili wieczor wczensiej,zakupy ,pranie,zajecia dodatkowe i reszta...

Do góry