reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama

nie daj Boże:-:)-(
aha moj M dzwonil ze utkna i nie wiadomo kiedy dojedzie do domu, a tak ma byc do jutra do popoludnia
jestem przerazona

współczuję,nie bardzo samej teraz ale nerwy to zły doradzca.Odpoczywaj i czekaj,do 10 jeszcze trochę czasu.
ps.nie znoszę zimy,ciesze się że już luty,coraz cieplej i widniej:)

Ewitko-trzymam kciuki i jesteśmy z Tobą:)
----------------------------------------------------------------

Aj,nie wiem co miałam napisać,załamał mnie blog styczniówki.....

miłego dnia,kochane

Ostatnia edycja:
Witam sie, widze ze tutaj w nocy normalnie zycie tetni....

Ewitko warunki masakra! Ale juz dzis bedziesz miec malenstwo! Na pewno okaze sie ze jest zdrowiutkie i szybko wrocicie do domku! Bedziemy ciagle myslec o Was dzis....
vikingus wspolczuje nerwow i przezyc :( ja sie wlasnie tego boje, jak cos sie bedzie dziac a ja pojecia nie bede miala co.... dzieki za rady!
margoz wspolczuje tej nieprzespanej nocki, ja tylko co godzinke na siku wstawalam....
Anija o matko... nie znosze zimy! ale u Was z tymi skuterami przygotowani, u nas bylaby kaplica...
Rutkosiu dzis chyba termin Roszka co?? To zarzadzamy eksmisje!

Ja po wczorajszym przyplywie energi zero skurczy, cala no myslalam ze cos sie zacznie a tu nic, spalam jak susel, dzis mnie tylko uda bola - zakwasy i chodze jak pokraka... Na 19 mam wizyte ciekawa jestem co gin powie ale boje sie ze sie zdoluje :( Ach i jeszcze ta koncowka to jest mega dolujaca... nie wiadomo kiedy dzidzia wyjdzie, dzis, jutro, pojutrze, za dwa - trzy tygodnie. Oszaleje...

Ad linku :( to straszne... oby nasze wszystkie dzieci urodzily sie i byly zdrowe! Tego Wam zycze :*

hmm to chyba nie byl dobry pomysl zebysmy to czytaly... Rutkosiu Kochana nie martw sie wszystko bedzie dobrze! Takie trzeba wierzyc ze naszym dzidzia nic a nic nie bedzie, pomysl jaki malutki odsetek jest dzieci chorych a jak wiele dzieci rodzi sie zdrowych i takimi pozostaje, my na pewno bedziemy nalezec do tych drugich. Bez obaw :*:*:* Tylko o tym teraz nie mysl, a wrecz pomysl jak to bedzie jak juz maly bedzie na swiecie, bedziecie chodzic na spacerki, biegac!!!

Tak tak dzisiaj termin mam a tu ani widu ani słychu:zawstydzona/y: Lekko pobolewa podbrzusze ale to standard bo od kilkunastu dni boli więc to normalka.... O szok ale się podłamałam... nie miałam dzisiaj humoru ale po tym co przeczytałam mam doła po prostu doła tak szkoda mi tego dzieciaczka i rodziców....Boże to straszne co muszą czuć i przeżywać...:(

Rutkosiu ale wiesz ze i tak za dwa dni ujzysz Roszka i to jest cudne! Idz zrob sobie kapiel! Wlacz jakis ulubiony film ( polecam love actually) nie mysl o tym! Wiem ze nie jest latwo ale ja sama wiem jak sie po czyms takim nakrecam i stresuje wiec od razu wyrzucilam to ze swojego myslenia... A nastroj tymczasowo mam taki sobie... podejrzewam ze gin mi go nie poprawi, a wizyta dopiero wieczorem..

reklama
Rutkosiu ale wiesz ze i tak za dwa dni ujzysz Roszka i to jest cudne! Idz zrob sobie kapiel! Wlacz jakis ulubiony film ( polecam love actually) nie mysl o tym! Wiem ze nie jest latwo ale ja sama wiem jak sie po czyms takim nakrecam i stresuje wiec od razu wyrzucilam to ze swojego myslenia... A nastroj tymczasowo mam taki sobie... podejrzewam ze gin mi go nie poprawi, a wizyta dopiero wieczorem..

Bądź dobrej myśli i nie nastawiaj się tak na wizytę negatywnie bo może usłyszysz od gina to co najbardziej chciałabyś usłyszeć??:tak: No i zobaczysz na usg Paulinkę:tak:
W każdym bądź razie będę czekać na informacje od Ciebie po wizycie;-)

Do góry