reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Crazy mama: Naprawde jestes crazy, a pomysl z Nutella super. Tylko zalezy jeszcze gdzie sie posmarujesz, no bo wiesz....zeby maz nie pomogl Ci sie tej Nutelli pozbyc;-) Ale w sumie to tez dobry pomysl na wywolanie porodu, wiec masz 2 w 1! Hehe...

A ja juz po wpisach do indeksu! Dostalam 4,5! Jeszcze tylko jeden egzamin w pt i koniec sesji-mozna spokojnie rodzic! Dziękuje za kciuki :-)

reklama
mysia, jak już się zaczęła akcja to już inny ból się zaczął :) ale właśnie przed czułam tak jak ty, więc może, może :)

Mysia - moje gratulacje, Twoja dzidzia ma mądrą mamusie :) super ocenka a co studiujesz?
Margoz - suwaczek sobie zmień, bo cały czas mi się myli i patrzę za ile rodzisz :)

a ja już po pycha obiadku, ale dziś mnie zgaga taka pali, że mi okropnie, nic zupełnie nie pomaga, ani mleko ani migdały ani rennie ani nawet cola, po prostu umieram :-( ostatnia nadzieja w siemieniu lnianym, które mi się właśnie gotuje..
Mąż w pracy, też nie pocieszony że jeszcze nie rodzę (nie może się doczekać urlopu - hehe jak by się spodziewał, że na nim wypocznie;-)), przyjaciółka wpadnie wieczorkiem więc lecę prać nową serię ciuszków, którą dziś dostałam. 3 całe pralki przede mną :-)

Anusiak: Ja studiuje pedagogike :-) Ale jest to pedagogika ze specjalnoscia resocjalizacja, wiec mam nadzieje nigdy zdobytej wiedzy na studiach w stosunku do moich dzieci nie uzyc ;-)

Ewitka u mnie z formą nie najgorzej, chociaż szwy ciągną i czasem problem przy siadaniu, ale na szczęście za 2 dni mi je ściągną. Z wypróżnianiem większych problemów nie mam.

To dziewczyny trzymam kciuki co by któraś na porodówce w końcu skończyła.

mysiu Gratulacje! Piekna ocena ;)
crazy mamo szalejesz! Nutelle w domku mam wiec pomysle, daj znac czy sie sprawdzi :p:p:p
anusiak widze ze Twoj maz to tak jak moj, przed nim urlop i on mysli ze wypocznie <hahaha>

Dziewczynki nie wiem co napisac i czy pisac Rutkosi milczy i nie wiem czy nie bedzie zla ze ja mecze smskami... ale znow tez ciagle mysle co u nich.

Jestem...
Troszke bylam na siebie zla, ze znow panika, ze cos sie dzieje, a potem jakos cisza... kiedy zaczelam znow liczyc skurcze jak wrocilismy z zakupow to w pewnym momencie wpadlam w paranoje... zamknelam kompa, zajelam sie obiadem, zjadlam z mezem obiad i poszlam na spacer... uznalam ze niech sie dzieje co chce. A jak bede miec skurcze to pewnie nie bede wiedziec...
Spacer co prawda dal mi siwe znaki i nadal boli, ale jakos nie mysle o tym, jak zacznie sie czesciej to odczuje i bede interweniowac.
Wiec przepraszam dziewczynki za moja panike! Najwyrazniej musze jeszcze poczekac, przyjdzie i na mnie czas....

agunia, beciu no nie moge sie nigdzie wybrac bo jutro imprezka ;)

Milego popoludnia!

ligotka, widzę,że bardzo wrażliwa jesteś, nie panikuj tak Kochana, wyluzuj się, na 100% będziesz wiedziała kiedy zaczyna się poród...zobaczysz jeszcze wspomnisz moje słowa :tak:. Pewnie że jutro impreza, czekam na męża i zabieramy się za robienie ciasta, bo męska ręka musi utrzeć mi masło.... a jutro zrobię sałatkę...więc zapraszam ;-).

Dziewczynki nie wiem co napisac i czy pisac Rutkosi milczy i nie wiem czy nie bedzie zla ze ja mecze smskami... ale znow tez ciagle mysle co u nich.
Pisz, pisz....jakby co to zwalisz winę na mnie,że Cię męczyłam o wieści od niej...ja cały dzień o niej myślę, nawet mój mąż wypytuje co tam u Rutkosi :-).

napisala.... czekam na wiesci...

SMSik zamiescilam we wlasciwym watku. Biedna :(

Beciu ja staram sie nie przejmowac, nie martwic nie panikowac ale sie nie da kiedy boli i nie wiesz czy to juz to czy jeszcze nie, a nie chce jechac na IP bez potrzeby... :(

Ostatnia edycja:
reklama
Biedna Rutkosia... i skad ja to znam...

crazy mama no nieeee ale masz pomysl hehehe... u mnie mąż znowu na nockach cały czas wiec... nawet nie chce pisać o niczym :(

ja dzis tez na zakupach była, pospacerowałam z Alą po parku, miałam nerwy jak nie wiem co, bo kurier przyniósł mi wadliwy towar, który zamówłam w sklepie internetowymi i juz raz reklamowalam... wiec nawet nerwy i stres mi dziecka nie wypędził...Na moje dziewczyny nic nie działa!!! chyba znowu poród bedą wywoływać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry