no tak - ale taka uroczysta msza to potrafi z dwie godziny trwac - chyba nie dla mnie

)) a poza tym cały dzien na wysokich obrotach - bylam juz u ksiedza i podałam termin na sobotę ...choc teraz tak sobie mysle przeciez ze w wielka sobote chyba mszy nie ma ...??
QUOTE]
jest tylko msza wieczorna,wczesniej swięcimy koszyczki
Dziewczyny, które macie dzieci z alergią zajrzyjcie na to forum. Mi kiedyś bardzo pomogło:-)
Atopowe Zapalenie Skóry • Zobacz dział - Dziecko z AZS
bardzo dziękuję
GosiaLew, naleśniki to pikuś - mama mi zrobiła takie na wodzie i z samymi żółtkami (białek przecież tylko nie można) i były jeszcze lepsze niz tradycyjne
przy takiej diecie to wszystko pyszne,przepis małpuję;-)
Clauditka jak moje blizniaki byly malutkie to po jednych z pierwszych szczepien starsza polska pielegniarka powiedziala mi zeby zaraz po szczepieniu dac dzieciakom taki lek jak na zbicie goraczki.Nie podam ci nazwy gdyz w temacie lekow jakie macie w polsce sie nie orientuje ale chodzi o taki dla niemowlat na goraczke.Nie wazne czy maja czy nie.U mnie to swietnie skutkowal

d tamtej pory po kazdym szczepieniu dostaja jakby zapobiegawczo daweczke i mam swiety spokoj.Kazde szczepienia obywaja sie bez placzow,marudzenia i takich tam ekscesow .Polecam.
gorączka jest naturalna reakcja organizmu,zapobiegawczo bym nie podawała nic od gorączki,chyba ze to lek typowo uspokajający,poszukasz?