reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

miałam dziś bezsenną nockę - nie śpię od 1:30:szok:

na szczęście to nie wina Viki :tak:- bo ona śpi jak ...suseł:-)

a z racji tej bezsenności poklikałam sobie tu i tam...i baaaardzo proszę Was o głos - marzy nam się profesjonalna sesja :)

Zdjęcia od fanów SpotStudio.pl | Facebook

bo czyż tej osóbki można nie lubić
;-)

aaa- żeby zagłosować w konkursie trzeba najpierw polubić profil SpotStudio.pl | Facebook

z góry wielkie dzięki a w podzięce jeszcze większe buziale:-)

Zagłosowane :-D Cudna Niunia :-) A jakie masz fajne nazwisko ;-)

benfica-gratulacje dla szwagierki :-)

reklama
:-)witajcie.problem spacerowki zostal rozwiazany co bardzo mnie cieszy)))pojechalismy z mezem do Babybelmanna i wybralismy fajna parasolke ktora spelnia wszystkie moje oczekiwania)))lekka,podnurzek rozklada sie wiec jest przedluzeniem siedziska, dobrze sie sklada zajmujac malo miejsca w aucie nawet z przodu mozna ja dac i rozklada sie na plasko(zostaje minimalny kat,mniejszy jak w foteliku samochodowym)i nie byla droga do 50e kosztowala.jestem mega zadowolona i junior tez choc jest troche w szoku ze nie widzi mamy)))))))))))))kupilismy rowniez nosidelko ergonomiczne manduca troszke kosztowalo bo 80e ale zalezalo mi by bylo ergonomiczne i bezpieczne dla kregoslupa Igorka i by nam posluzylo troche wiec jest do 20kg)))nawet tatus bedzie nosil bo juz przymiezal i obu panom sie podobalo)))zaraz je wyprobowalm na zakupy w aldiku i nim doszalm do kasy to juniorek juz spal)))))))))))

o takie w kolorze piaskowym,, http://allegro.pl/manduca-nosidlo-ergonomiczne-rozne-kolory-i1648321723.html

a taki wozek tylko w tonacji turkusowo brazowe-sliczny)) http://allegro.pl/kees-wozek-spacer-buggy-light-6-8-kg-wagi-folia-i1642082549.html

Ostatnia edycja:
Ale cisza. Ale jak zwykle w weekend :-)
Vikiigus głosowałam ale z konta męża, bo sama nie mam.
Madziadk nosidło super!! Ciekawa jestem czy gorąco jest w takim nosidle bo z chusty teraz nie da się korzystać.
Mój odstawił mega ryk przed zaśnięciem w łóżeczku, nie mogłam go uspokoić. Pierwszy raz takie coś choć ostatnio strajkuje coś w łóżeczku. I w ogóle marzę żeby przespał choć jedną nockę z np jedną pobudką albo dwoma chociaż.
Pozdrawiam wieczornie i idę oglądać Opole

Ostatnia edycja:
:-)nasiu jest bardzo przewiewne nie musze chyba pisac ze z naturalnych materialow bawelnianych,dzis bylo jakies 24stopnie i bylo super,przy upalach 30sto stopniowych zobaczymy)))najbardziej mnie cieszy ze moj kregoslup zostal odciazony bo juz troche sie skarzylam na bole((((junior wczoraj mnal szczepienie i wazenie.........69cm i 7150gr)))fajne to synka mam blisko siebie a raczki wolne az nie wiedzialam co z nimi zrobic hahaha

nasia współczuje migreny bo ja sie dzisiaj obudziłam z takim mega bołem głowy, że do południa była pół przytomna. Teraz juz troche lepiej sie czuje. Ale chyba wyjscie na spacer z Mają dopiero mi pomogło.
Dzisiaj bylismy u tesciowej na obiedzie i jutro tez jedziemy, a co tam jak zaprasza, a ja sie rozleniwiłam i mi sie juz wcale gotowac nie chce.

moja strajkuje w wózku, tak się denerwuje że cała czerwona ze złości jest, wygina się w mostek przy tym albo głowa do góry, normalnie spacery to męczarnia ostatnio

reklama
Witam w tą ponura deszczową niedziele:wściekła/y: My również jestesmy skazani dzisiaj na siedzenie w domu bo pada od rana i nie chce przestac!!!ehhhh ta pogoda irlandzka kiedys mnie dobije:wściekła/y:

Do góry