reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

i my sie witamy troszke pozno:) dzisiaj caly dzien padalo i do tego zimno bylo ;/;/ wiec nici ze spacerku ale za to do kolezanki z mala wyskoczylam :-)
Dzisiaj ogolnie Nadusia jak nakrecona:szok: normalnie caly dzien piszczala i jeszcze sie cieszyla przy tym :-) . Mala od tygodnia zasypia mi o 21 wiec chyba juz ma stala pore oczywiscie nie zapeszam :-) kiedy to nawet o 23 szla spac :-)
Spokojnej nocki .!

P.S nasia 100 lat :-)

reklama
nasia, wszystkiego najlepszego :)
moja dzisiaj jak nigdy wstała po piątej no i oczywiscie standardowo nie chce rano jeść, raptem 50 ml zjadła... z bólem...nie wiem co ona tak strajkuje z tym rannym jedzeniem
zapowiada sie fajna pogoda więc życzę udanych spacerów :)

Witam się i ja:-)
Kacper jest strasznym śpiochem,od miesiąca to śpi od 20 do 9 rano zawsze(ale on od urodzenia przesypiał do 4-5rano):tak: No i w dzień też śpi dużo:-D Mam nadzieję,że taki grzeczny zostanie,a nie że mu się zmieni,no oczywiście spać będzie coraz mniej;-)
Od czwartku ćwiczymy,bo była u nas pani rehabilitantka,pokazała ćwiczenia i teraz działamy.Powiedziała,że ma lekką asymetrię ciała,ale nie jest najgorzej i damy radę.Już głowę wysoko trzyma,a ćwiczy od 4 dni. No ale jak patrzę na te wszystkie wasze pociech,które już się kulają,to troszkę mi żal,że Kacper tak nie umie:-( No ale jakby nie było,to taki klocek się urodził,no i poród też za fajny nie był i to niby od tego tak jest:tak: Także czekam spokojnie na jego postępy,a Wam dziewczyny gratuluję wygimnastykowanych maluszków:-)
p.s.
Pozwolę sobie tu wstawić zdjęcie mojego Klocuszka,bo taka dumna jestem SA400395.jpgSA400396.jpg:tak:

Nasia, najlepszego!

Weekend zalatany i zapracowany. Na odpoczynek muszę poczekać aż wrócę do pracy ;-)
Poza tym Mała wczoraj po raz pierwszy długo śmiała się na głos. Wcześniej tylko tak przez chwilę, a wczoraj aż się trzęsła z tego śmiania. Całowałam ją w policzek na dole i chyba to ją gilgotało.
Aha, nie mam co ubrać na chrzciny, tzn. ze względu na biust wszystkie bluzki, które nie są takie t-shirtowe śmiesznie odstają. A w sukienkach nie idzie normalnie oddychać. Cudnie :/

My też już po weekendzie:)

sobota niestety nieudana, mąż miał problemy żołądkowe i caly dzień siedzieliśmy w domu (a mieliśmy jechać na dziełkę do szwagierki)...Wczoraj za to bylismy u teściów na obiadku a potem na spacerku. Wczoraj dałam Ninie po raz pierwszy mleko modyfikowane, wypiła niechętnie 40 ml. Ale dzisiaj już było lepiej, wypiła 70 ml i dopchała mlekiem z piersi. Chcę wprowadzić na razie jedno karmienie mm, myślę że będzie to karmienie tak o 8-9 rano po tym jak się już ostatecznie obudzi. Za jakiś czas zacznę zastępować kolejne karmienia piersią by zostało tylko poranne i wieczorne. Daję jej też jabłuszko, chyba smakuje bardziej od marchewki.

Idę dzisiaj na sptokanie z szefową w sprawie powrotu do pracy, trzymajcie kciuki...

Nasia, najlepszego!

Weekend zalatany i zapracowany. Na odpoczynek muszę poczekać aż wrócę do pracy ;-)
Poza tym Mała wczoraj po raz pierwszy długo śmiała się na głos. Wcześniej tylko tak przez chwilę, a wczoraj aż się trzęsła z tego śmiania. Całowałam ją w policzek na dole i chyba to ją gilgotało.
Aha, nie mam co ubrać na chrzciny, tzn. ze względu na biust wszystkie bluzki, które nie są takie t-shirtowe śmiesznie odstają. A w sukienkach nie idzie normalnie oddychać. Cudnie :/

Na szczupłej figurze z dużym biustem ładnie leżą sukienki i bluzki BiuBiu, bo mają nie tylko normalne rozmiary, ale jeszcze z podziałem na wielkość biustu. Tu jest sklep internetowy: BiuBiu.pl
A tu można je kupić w Toruniu: Bra Boutique - sklep z bielizną Toruń. Brafitting.

reklama
Dzień dobry Mamusie :-)
Nam weekend minął na zabawie:-)
W sobotę byliśmy na pikniku u Jasia w przedszkolu , było super :-)a w niedzielę urządziliśmy sobie plac zabaw u siebie na ogrodzie :-)

Do góry