bobomama24
Mama Izy i Martynki
my chrzcilismy w kosciele do ktorego naleze z zameldowania w dowodzie czyli na stawkach tu ksiadz nie robil problemu a nasz na rubinkowie to nie wiem wcale u niego nie bylam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a my dzis bylismy pierwszy raz na baseniemały był wniebowziety
pływał nawet nie przeszkadzały mu zalane woda oczy nos i uszy
za tydzien powtórka
![]()
bobomama, a udało Wam się jakoś z księdzem wywalczyć pozwolenie na chrzest w innym kościele, czy tutaj chrzciliście? Tak z ciekawości pytam, bo brat mojego męża załatwiał teraz pozwolenie na ślub w innej parafii i jego narzeczona aż się popłakać u księdza musiała, żeby się zgodził, no i żeby sobie zrekompensować brak ślubu tutaj zawołał za spisanie protokołu 250zł. Masakra z tym księdzem.
Witam i ja
Lenka przespala cala noc!!! Obudzila sie dopiero o 6 rano. Ja otworzylam oczy i zobaczylam ze jest jasno to nie moglam uwierzyc. Mam nadzieje ze sobie to zapamieta i teraz juz tak bedzie. Dla rownowagi-zeby nie bylo za milo nie chce zasypiac w lozeczku-a juz tak dobrze nam szlo.:-(
Tab jesteś fanką żużla? Bo własnie Unia jedzie z wami i chyba wygrywamy bo słyszę okrzyki radosci ze stadionu) Hehe tak to jest jak sie mieszka blisko stadionu. Ale mi to nie przeszkadza, nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie
![]()