reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Ewitka co do zębów to chyba możliwe, nie zawsze muszą po kolei wychodzić. Kuba to głównie buja się na czworakach czasem zrobi koci grzbiet, raczej nie garnie się do wstawania jeszcze.

Kuba bardzo lubi turlać piłka i "biegać" za nią (czołgając się) i wystarczy powiedzieć gdzie jest "turli turli" i od razu piłki szuka i do niej idzie.

reklama
Rachell poproś pediatrę o skierowanie do neurologa, im szybciej tym lepiej.

A jednak na zwolnieniu- okazało się, że mała ma początek zapalenia oskrzeli i dostała antybiotyk. Poza kaszlem nic jej nie jest, nawet już kataru nie ma. Mam nadzieję że szybko wygonimy choróbsko.
Poza tym w końcu ładnie przybrała na wadze, ale nie dziwota bo w żłobku je już doroślejsze obiadki.

pożalę się i ja - Viki znowu chora...a tu świeta za pasem ...ojojoj....zakatarzona, zakaszlała...ja juz nie wiem co robić ....tez poszłam na zwolnienie ku wielkiej nie-uciesze szefa...ale ja mam juz dośc tej pracy, wiec mi juz wszystko jedno...

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny :)

na pewno mnie pamiętacie, wpadłam tylko żeby coś Wam powiedzieć, nie mogę powiedzieć nikomu na razie (wiemy tylko ja i mąż)... a komuś muszę więc słuchajcie... godzinę temu wyszły mi dwie kreski na teście!!! :p
na razie myślę tylko jedno: ale jaja! :D

Witajcie dziewczyny :)

na pewno mnie pamiętacie, wpadłam tylko żeby coś Wam powiedzieć, nie mogę powiedzieć nikomu na razie (wiemy tylko ja i mąż)... a komuś muszę więc słuchajcie... godzinę temu wyszły mi dwie kreski na teście!!! :p
na razie myślę tylko jedno: ale jaja! :D

Gratulacje :)))

reklama
dzięki za gratulacje!! choć na razie to tylko tydzień spóźnienia @ i kreska na teście, ale już się na 9 stycznia zapisałam do lekarza

oj, mój mąż jest przeszczęśliwy :)
a ja nadal jestem w szoku :p
ale może to i dobrze ;) na pewno będzie fajnie :p
niezły mamy prezent na gwiazdkę, i właśnie dziś pierwszy raz spadł śnieg ;)
będzie jedno wiosenno-letnie i drugie jesienno-zimowe, haha

Do góry