reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

hej,

ja dziś poszłam na zakupy porozglądać się za dekoracjami na roczek. NAjgorsze jest to że żadnego wyboru - no naprawde nic nie znalazłam :/ Chciałam takie girlandy jak są na necie ale nigdzie u nas czegoś takiego nie ma - no chyba że źle szukam :/
Z neta nie chce zamawiać bo boje się że nie dojdą...
Troche przez to doła złapałam ale jutro podjade po kolorowe ppiery pakowne i sama zrobie takie girlandy!

reklama
Figa, w ramach porządku przeniosłam twoje linki o dekoracjach urodzinowych do Bazarku. Zainteresowane dziewczyny zapraszam, zaglądnijcie tam.
Suseł a gdzie byliscie na tych wakacjach?
Nas niestety choroby dopadły, więc na ferie raczej nigdzie nie pojedziemy. Agniesi dzisiaj wyszły krostki :-( Kurcze ospa u rocznego dziecka to nie lada wyzwanie, trafić w krostkę podczas smarowania to jak wygrać los na loterii, no i jeszcze nie wytłumaczysz rocznemu dziecku, że nie może się drapać. Mam nadzieje, ze jej mocno nie wysypie dzięki temu, ze brała Groprinosin. Oj, nastały cieżkie czasy. No a jeszcze istnieje ryzyko, ze ja się zarażę albo zaraziłam...
No ale jeden plus, przetrwamy to i będziemy mieć z głowy, wy za parę lat będziecie się zmagać z ospą, a ja będę tylko czytać, mam nadzieję :-)
Agunia co tam u Kacperka? Już jesteście w domku?

no i nas dopadło choróbsko :/ ja siedzę na zwolnieniu z zapaleniem zatok a Lenka ma katar, w nocy źle sypia, popłakuje przez sen, w dzień też zamiast dłużej pospać żeby organizm się regenerował to śpi 2 razy po 20-30 minut

Margoz, zdrówka dla Ciebie i dla Lenki:) Nina dosyć często ma katarek (jak to dziecko w żłobku) ale na szczęście taki niewielki, że jej to nie przeszkadza w spaniu i jedzeniu. Tylko raz był taki nieładny- ropny, ale wtedy to dałam antybiotyk i szybko przeszło.

CO do fryzurki to nie ma się czym chwalić, na chłopca się ścięłam praktycznie.
Na wyjeździe byliśmy w Racławicach (50 km od Krakowa) w takim Centrum SPa- upolowałam fajną ofertę na zasadzie Grouponu więc nawet nie wyszło drogo.

Witam się i ja.
Od poniedziałku jestem z małym w domu:-) Ale nie mam się czym cieszyć,bo od wczoraj on znowu ma duszność:szok: Po prostu załamana jestem, Na 9 idę do lekarza.

U nas tez chorobowo-Lenka ma zapalenie gardla. Dostalam recepte na antybiotyk ale na razie nie podaje bo nie ma goraczki i lekarz mowi ze moze samo przejdzie. Marudzenie trwa-kolejny skok rozwojowy:-(

a jednak lekarz zadecydował że mała dostanie szczepionkę, nic jej nie jest oprócz lekkiego pocharkiwania w nosku, płakała oczywiście, ale jak tylko wyjęłam biszkopta, bo wiem ze uwielbia, tak momentalnie płacz się skończył hehe :)
polis zdrówka dla twojej Lenki

reklama
Agunia to niewesoło, kurcze, jak oni go wyleczyli w tym szpitalu...
Margoz, Polis zdrówka, oby przeszło bez antybiotyku.
A u nas ospa na całego, ja też choruję, masakra, mąż jak mnie dzisiaj smarował to po tysiącu dał sobie spokój z liczeniem... A córcia zsypana okrutnie. Synek to miał wersję demo ospy...

Do góry