reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tak, ale na piłkach i nie wolno podobno całego brzuszka ćwiczyć, w sensie nie wszystkie mieśnie na nim, bo jak sie jakiś obciąży, to jest przedwczesny poród.
Ja sama w domu bałam się ćwiczyć i kolezanka ze studiów mnie wyciągała; dałam się namówić, ale najpierw skonsultowałam się z ginem i powiedział, że miał sporo pacjentek od mojej prowadzacej i ładnie rodziły, więc chodze...:tak:
Na koniec są relaksacyjne ćwiczenia z joggi i wtedy lulamy nasze dzidźki :cool2::cool2: Gorąco polecam, bo poznaje sie nowe mamuśki i można pogadać, poznać opinie, rady i gdzie są fajne promocje:-p

Zapuściłam mojej małej "duck sauce" Barbry Streissand i chyba jej się podoba bo regularnie wali mnie w żebro :-D

a ja siedzę przed kompem, pochyliłam się i brzuch leżał na nogach i czuje jaką jazdę Gościu urządza:-) chyba też tańcuje, bo od godziny czuje co chwila jak coś się wypycha i wystaje:-p Wczoraj mój K trzymał rękę na brzuchu i zaczyna się chichrać ja takie oczy i pytam z czego się tak cieszy a on "normalnie czuje jakby mnie chciał za rękę wziąć:-):-):-) nie takie puk puk tylko tak jakby pod samą skóra, aaaale fajnie, Czaaaaaaruuuuuś (puk,puk) widziałaś odpowiada skubany:-):-):-):-D:-D:-D" hehehe

Mój po tej wczorajszej glukozie dostał takiej energii, ze szok:szok::szok: Kopie z każdej możliwej strony:-) Wieczorem myślałam, ze nie zasnę... na prawym boku kopanie, na lewym kopanie, na plecach kopanie:szok::szok: i dzisaij to samo... :-D:-D

hehe :) pamietacie ktoś kiedyś tu wstawił filmiki jak dzidzie się ruszają i razem z tym całe brzuchy... :)
to w sobotę, lezałam oglądałam miłość na wybiegu i mała kopała dosłownie milimetry nad kością łonową.. i mówię do D, daj rękę bo kopie.. i dostał solidnego kopa.. i mówi : o kurde ale to był strzał.. i pokazuje mi palce : "o tak między palcami aż poczułem , ruszyła się jak na tym filmiku " :-D:-D:-D

mnie ostatnio mój K całował w brzuch i mówił do synka i dostał kopa prosto w usta:-D jeszcze się nie urodził a już ojca po buzi leje:-p

reklama
codziennie stwierdzamy z K, ale z takich rodziców nic dobrego wyjść nie mogło:-D Aniołem to on już nie jest:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry