Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za info, mam taką nadzieję. Włąsnie lekarz mówił, że jakby była infekcja pochwy i by podczas pobierania coś wypłyneło z pochwy, to prócz leukocytów, w wyniku byłoby coś jeszcze.Brałam przez kilka dni urosept + żurawina. Ponowne badanie wyszło już 8 leukocytow wpw. Lekarz mówi, że jest ok, ale ja się doszukuje. Na wszelki wypadek będę robić posiew z pochwy, ale wizyte mam dopiero za tydzień.Tylko u mnie miałam robiony posiew z cewki moczowej i po prostu położna przeniosła drożdże z wejścia do pochwy wprost do cewki, stad się wzięły drożdże w moczu. Natomiast jak masz same leukocyty podwyższone to ja bym Piła sok z żurawiny z apteki, to super dezynfekuje układ moczowy, niekoniecznie musisz mieć infekcje pochwy
Dziękuje bardzoNie masz się czym martwic, nie zagraża to maluszkowi, bo masz w normie. Mocz ogólnie nie jest przecież jałowy, tylko bytują tam bakterie, są w nim erytrocyty, leukocyty i inne substancje wydalane przez organizm, grunt żeby były w normie, ja miałam leukocytów ponad 20 w próbce moczu, a okazało się, ze miałam infekcje pochwy, mocz oddany następnego dnia już był czysty. Pij dużo wody z cytryna, sok żurawinowy to „dezynfekuje” układ moczowy.
A czy wtedy, jak miałas leukocyty w moczu i infekcje pochwy, to oprócz tych podwyższonych leukocytów były jeszcze inne wartości podniesione? np bakterie lub erytrocyty? i czy robiłaś od razu posiew z pochwy?Nie masz się czym martwic, nie zagraża to maluszkowi, bo masz w normie. Mocz ogólnie nie jest przecież jałowy, tylko bytują tam bakterie, są w nim erytrocyty, leukocyty i inne substancje wydalane przez organizm, grunt żeby były w normie, ja miałam leukocytów ponad 20 w próbce moczu, a okazało się, ze miałam infekcje pochwy, mocz oddany następnego dnia już był czysty. Pij dużo wody z cytryna, sok żurawinowy to „dezynfekuje” układ moczowy.
Bakterii nie było, erytrocyty 1-2 wpw, i w osadzie moczu wykryto drożdże. Lekarz od razu mi napisał w smsie, ze z moczem wszystko Ok i na 100% to grzybica pochwy i się potwierdziło w posiewie. Wynik posiewu z pochwy był na drugi dzień, bo tak szybko się wyhodowały drożdże.A czy wtedy, jak miałas leukocyty w moczu i infekcje pochwy, to oprócz tych podwyższonych leukocytów były jeszcze inne wartości podniesione? np bakterie lub erytrocyty? i czy robiłaś od razu posiew z pochwy?
I od raz antybiotyk? u mnie własnie nic nie było oprócz leukocytów, biore luteine i zastanawiam się, czy jednak infekcja pochwy sie nie zaczynaBakterii nie było, erytrocyty 1-2 wpw, i w osadzie moczu wykryto drożdże. Lekarz od razu mi napisał w smsie, ze z moczem wszystko Ok i na 100% to grzybica pochwy i się potwierdziło w posiewie. Wynik posiewu z pochwy był na drugi dzień, bo tak szybko się wyhodowały drożdże.
Od luteiny miałam ta właśnie grzybice drożdżami spożywczymi - antybiotyk od razu, ale póki brałam luteinę to grzybica wracała, i tak 3-miesiące, dopiero jak zmienił mi lekarz luteinę na podjęzykowa (bo mam szew na szyjce), to się poprawiło, ale aplikuje cały czas teraz probiotykI od raz antybiotyk? u mnie własnie nic nie było oprócz leukocytów, biore luteine i zastanawiam się, czy jednak infekcja pochwy sie nie zaczyna
Tylko u mnie miałam robiony posiew z cewki moczowej i po prostu położna przeniosła drożdże z wejścia do pochwy wprost do cewki, stad się wzięły drożdże w moczu. Natomiast jak masz same leukocyty podwyższone to ja bym Piła sok z żurawiny z apteki, to super dezynfekuje układ moczowy, niekoniecznie musisz mieć infekcje pochwyOd luteiny miałam ta właśnie grzybice drożdżami spożywczymi - antybiotyk od razu, ale póki brałam luteinę to grzybica wracała, i tak 3-miesiące, dopiero jak zmienił mi lekarz luteinę na podjęzykowa (bo mam szew na szyjce), to się poprawiło, ale aplikuje cały czas teraz probiotyk
Dzięki za info, mam taką nadzieję. Włąsnie lekarz mówił, że jakby była infekcja pochwy i by podczas pobierania coś wypłyneło z pochwy, to prócz leukocytów, w wyniku byłoby coś jeszcze.Brałam przez kilka dni urosept + żurawina. Ponowne badanie wyszło już 8 leukocytow wpw. Lekarz mówi, że jest ok, ale ja się doszukuje. Na wszelki wypadek będę robić posiew z pochwy, ale wizyte mam dopiero za tydzień.Tylko u mnie miałam robiony posiew z cewki moczowej i po prostu położna przeniosła drożdże z wejścia do pochwy wprost do cewki, stad się wzięły drożdże w moczu. Natomiast jak masz same leukocyty podwyższone to ja bym Piła sok z żurawiny z apteki, to super dezynfekuje układ moczowy, niekoniecznie musisz mieć infekcje pochwy