Joaszka
Fanka BB :)
Forum dla mam dzieci urodzonych w lipcu, które z różnych względów nie piszą na istniejącym już forum lipcowym.
Jestem mamą Zuzi, która 12 grudnia skończy 5 m-cy:-) Pisałam wcześniej na lipcówkach, potem miałam przerwę, a potem to już było bardzo zżyte grono...
Chętnie popisałabym znów na forum, powymieniała się doświadczeniami z mamusiami lipcowych dzieciaczków:-)
Zapraszam serdecznie!:-)
Jestem mamą Zuzi, która 12 grudnia skończy 5 m-cy:-) Pisałam wcześniej na lipcówkach, potem miałam przerwę, a potem to już było bardzo zżyte grono...
Chętnie popisałabym znów na forum, powymieniała się doświadczeniami z mamusiami lipcowych dzieciaczków:-)
Zapraszam serdecznie!:-)
Ostatnia edycja:
Na głównym same dobre znajome, zwarte grono, przez które trudno się przebić
a wiadomo też, że mała nie zje dużo, nawet dziś 2 małych łyżeczek nie było...Jak ugotowałabym więcej dodała do słoiczka-gęste to strasznie i grudy. codziennie gotować tak małe ilości-masakra!Muszę wynaleźć jakiś patent...a do tego w ciągu pół godziny dwa wielkie kupska...od marchewki??? Ale widać, że jej smakuje, bo nie wypluwa, to na plus
ale i tak musiałam podać cycka, bo jak mi się rozwyła,to myślałam, że ją brzuch rozbolał od tych nowości.