Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niby zalecają do 6 m-ca tylko cycek.ale piszą też, żeby po 4 mc wprowadzać niewielkie ilości glutenu, żeby zapobiec celiakii, i jeszcze jakieś tam chorobie. przez 2 m-ce podwać małe dawki glutenu, potem już pełne posiłki można glutenowe. a kaszy samej nie zje pewnie dziecko (mannej) i dlatego zalecją do obiadku lub mleka z piersi. u karmionych mlekiem modyf inaczej się podaje.My jeszcze czekamy z nowymi produktami, na razie cycekPediatra mówiła że za wcześnie nie ma co! No i przymierzam się do sposobu zywienia BLW jestem na etapie czytania książki...Żadnych papek itp. Ale do tej metody mała musi zacząć sama siedzieć;-) Zobaczymy czy się skuszę czy nie, ale najpier przeczytam ksiązkę
![]()
slyszałam też otej metodzie BLW, ale jakoś nie przemawia do mnie.a ja nie czytam ksiazek tylko kieruje sie wlasnymi pogladami
julka u mnie wciana juz wiekszosc owocow po 4 miesiacu
marchewka jej nie posmakowala i brokuly byly ble ble natomiast marchewka z ziemniaczkiem tak
moja jadla juz owoce wszystkie po 4 miesiacu z gerbera
kaszka na dobranoc waniliowa badz z owocami hippa
kleik z owocami
pije bobofruty z jablkami oraz winogron
karmie enfamilem gdyz wrocilam do pracy i jest to dla mnie wygodniejszepoza tym karmilam przez ostani czas tylko wieczorem i noc ale julka juz nie chce cyca woli butle