AgnesBest
Fanka BB :)
hej,
Ja narazie uzywam caly czas pampersow i faktycznie czasem kupka wyplynie jak maly walnie rzadszą wersję :-) jedyne co testowałam to chusteczki nawilżające i teraz mam pampersa bo byly gratis do pieluch ( sa ok, bardzo nasaczone ) tak samo jak nivea. Trzecie jakie mialam to byly firmy Cleanic i te byly raczej suche
U nas wreszcie sie wyjasniło co to za twór na szyi małego, to krwiak i wezel (po szczepionce napuchł ) naraz. Od poniedziałku zaczynamy rehabilitację, bo od tego krwiaka na miesniu zrobił mu się lewostronny kręcz. Igi dostał też kołnierz na miarę.
Poza tym nadal czekam na cud kiedy to moje dziecie bedzie dluugggo spac w nocy
Ja narazie uzywam caly czas pampersow i faktycznie czasem kupka wyplynie jak maly walnie rzadszą wersję :-) jedyne co testowałam to chusteczki nawilżające i teraz mam pampersa bo byly gratis do pieluch ( sa ok, bardzo nasaczone ) tak samo jak nivea. Trzecie jakie mialam to byly firmy Cleanic i te byly raczej suche

U nas wreszcie sie wyjasniło co to za twór na szyi małego, to krwiak i wezel (po szczepionce napuchł ) naraz. Od poniedziałku zaczynamy rehabilitację, bo od tego krwiaka na miesniu zrobił mu się lewostronny kręcz. Igi dostał też kołnierz na miarę.
Poza tym nadal czekam na cud kiedy to moje dziecie bedzie dluugggo spac w nocy

ale od nastepnej paczki przechodze na 2 :-)ale jest duza jeszcze... - i uzywam tylko PAMPERSA.

. Moja Blania tez miala po Nich uczulenie:-(, dostala wysypki i miala czerwona pupe..masakra i polozna powiedziala zebym przestala ich uzywac, i jak je odstawilam to odrazu byla poprawa. Teraz uzywam huggies z aloe i vit.e - bardzo je sobie chwale, sa dobrze nasaczone, slicznie delikatnie pachna, nie leje sie z nich..i sa troszke papierowe, bo materialowe byly za ostre dla Blanki

:-) Bardzo ladny 

Ale w koncu Grzesiu wazy ponad 6 kg!!! Co do innych pieluszek na Macku przetestowalismy huggies'a (nie bylismy zadowoleni) i Happy (te byly O.K.). Co do wyciekania kupki gora z pampersa-potwierdzam. Grzesiowi tez zdarzylo sie zmoczyc boczek pizamki, choc uwazam, aby siusiaczek byl skierowany w dol.