• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

hej,

Ja narazie uzywam caly czas pampersow i faktycznie czasem kupka wyplynie jak maly walnie rzadszą wersję :-) jedyne co testowałam to chusteczki nawilżające i teraz mam pampersa bo byly gratis do pieluch ( sa ok, bardzo nasaczone ) tak samo jak nivea. Trzecie jakie mialam to byly firmy Cleanic i te byly raczej suche :confused:

U nas wreszcie sie wyjasniło co to za twór na szyi małego, to krwiak i wezel (po szczepionce napuchł ) naraz. Od poniedziałku zaczynamy rehabilitację, bo od tego krwiaka na miesniu zrobił mu się lewostronny kręcz. Igi dostał też kołnierz na miarę.

Poza tym nadal czekam na cud kiedy to moje dziecie bedzie dluugggo spac w nocy :tak:

reklama
Buziaczku- my też tylko na pampersie,juz nr.3.Kąpię codziennie od poczatku.
wstał mały.....
Wow to duzego masz chlopca MOja Blania jeszcze jest na 1:-pale od nastepnej paczki przechodze na 2 :-)ale jest duza jeszcze... - i uzywam tylko PAMPERSA.
Huggies sa malo chlonne jak dla MNie i nie wsiaka w nie kupka wogulee.
Innych nie uzywalam, jeszcze..nie testuje. Bo mam znizki na pampersa i huggies'a.Wiec wychodza Mi za grosze pieluszki. A zakladacie czasem tetrowe??

Buziaczku buziaczki dla dwumisięcznej Blani!!! :)

kapiemy sie codziennie! :)
Zebrra - Wszystkiego Naj dla Jasia z okazji ukonczenia 2 miesiaczka:-):cool2:

Chusteczki Johnson's tragedia! Nie dość, że tak jak pisałaś są suche, to uczuliły mojego Jasia!!!! Jedyna rzecz, która go uczuliła... zresztą mnie też (a używaliśmy wersji sensitive), bo jak uczuliły jego, to wzięłam je sobie do zmywania twarzy i wyskoczyły mi wielkie czerwone plamy... Nigdy więcej!!!!
Zgadzam sie z Toba:tak:, okropne sa te chusteczki najgorsze jakie moga byc:sorry::oo2:. Moja Blania tez miala po Nich uczulenie:-(, dostala wysypki i miala czerwona pupe..masakra i polozna powiedziala zebym przestala ich uzywac, i jak je odstawilam to odrazu byla poprawa. Teraz uzywam huggies z aloe i vit.e - bardzo je sobie chwale, sa dobrze nasaczone, slicznie delikatnie pachna, nie leje sie z nich..i sa troszke papierowe, bo materialowe byly za ostre dla Blanki:eek::yes:
Ja uzywalam normalne nie sensitive i tez uczulaja.

Blania dzis dostala od Dziadkow Misia duzego niebieskiego co rusza raczkami i nozkami i ladnie spiewa i sie smieje :-D:-) Bardzo ladny :cool2:a od Mamy dostala kapelusik z daszkiem i kokardka :tak::-pciekawe co od Tatusia dostanie, jutro ma jechac z Corcia na zakupki:biggrin2:

pozdrawiam

Witam wszystkie mamusie i ich bobaski!
My uzywamy papmpersow. Konczymy rozmiar 2, ktory jest juz za maly, dlatego na noc i na spacerki uzywamy 3.:szok: Ale w koncu Grzesiu wazy ponad 6 kg!!! Co do innych pieluszek na Macku przetestowalismy huggies'a (nie bylismy zadowoleni) i Happy (te byly O.K.). Co do wyciekania kupki gora z pampersa-potwierdzam. Grzesiowi tez zdarzylo sie zmoczyc boczek pizamki, choc uwazam, aby siusiaczek byl skierowany w dol.:eek:
A chusteczki uzywamy pampersa. Co do jonhsona -slyszalam, ze wszystkie ich produkty maja tendencje do uczulen.
Kapiemy codziennie.

Buziaczki dla Jasia i Blaneczki z okazji 2 miesiecy!!!

Dzień dobry
Ale mnie tu dawno nie było uffff;-);-)
Widzę tu tyle nowych lipcówek (albo mi się wydaje)

Jeśli temat chusteczek aktualny to się też wypowiem dla mnie pampers jest beznadziejny jakiś suchy, najlepiej mi się wyciera juniora chustkami bambino.

asiulinka ale Twój ma ładą wagę-to tak jak mój Sławek:) tylko że ja używam pampersów 3 od "dawna...

reklama
Buziaczku zamknięty wątek stworzyły "stare lipcówki" czyli te które są najdłużej..
Zacznę od tego że to forum jest dla wszystkich i te lipcówki które później dołączyły mogą poczuć się urażone-my to wiemy, liczyłyśmy się z tym.Wiem że to wobec was jest niesprawiedliwe, ale no niestety...nic nie poradzę.
Stare lipcówki już na tyle się poznały, wiedzą o swoich osobistych problemach i w pracy i w domu i o swoich rodzinach , nawet było kilka spotkań w realu kilku dziewczyn itp ....
Nie wyrażamy chęci aby wprowadzić w nasze "tajne sprawy" nowych osób-mam nadzieję że okażesz się na tyle wyrozumiałą osobą że to zaakceptujesz, i zrozumiesz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry