Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Zebrra buziaki Krzysiowi przekazałam :-)
Rita wszyscy się dzisiaj pomodlimy za Jasieńka.
Ja słyszałam, że na boku nie wolno układać dzieci jak mają właśnie dysplazję stawów ale Krzysiowi USG wyszło ok IB, więc nadal śpi albo na boczku albo na pleckach.
My wybieramy się do Władysławowa w środę. Mam nadzieję,że troszkę pogoda się poprawi i wiatr osłabnie. Już nie mogę się doczekać szumu fal. Przez ostatnie lata je ździliśmy tylko w góry bo oboje je uwielbiamy,ale teraz zatęskniłam za morzem
ciekawe jak Krzysio się zaklimatyzuje.
Krzyś od początku nie przepadał za smokiem,ale jeżeli już to toleruje nuk anatomiczny. Kupiłam też taki
Maredo: Smoczki NUBY imituj�ce ruchy sutka 0-6,NB5928M, Nuby
ale go niecierpi.
Na koniec dodam,że jak miałam 3-4 lata to jeszcze ssałam kciuk. Pamiętam,że mama któregoś dmia mi go zabandażowała i narysowała na nim flamastrem uśmiechniętą buźkę. Ale mi wcalenie było do śmiechu. No i tak chcąc niechcąc odzwyczaiłam się od ssania kciuka.
Rita wszyscy się dzisiaj pomodlimy za Jasieńka.
Ja słyszałam, że na boku nie wolno układać dzieci jak mają właśnie dysplazję stawów ale Krzysiowi USG wyszło ok IB, więc nadal śpi albo na boczku albo na pleckach.
My wybieramy się do Władysławowa w środę. Mam nadzieję,że troszkę pogoda się poprawi i wiatr osłabnie. Już nie mogę się doczekać szumu fal. Przez ostatnie lata je ździliśmy tylko w góry bo oboje je uwielbiamy,ale teraz zatęskniłam za morzem
ciekawe jak Krzysio się zaklimatyzuje.Krzyś od początku nie przepadał za smokiem,ale jeżeli już to toleruje nuk anatomiczny. Kupiłam też taki
Maredo: Smoczki NUBY imituj�ce ruchy sutka 0-6,NB5928M, Nuby
ale go niecierpi.
Na koniec dodam,że jak miałam 3-4 lata to jeszcze ssałam kciuk. Pamiętam,że mama któregoś dmia mi go zabandażowała i narysowała na nim flamastrem uśmiechniętą buźkę. Ale mi wcalenie było do śmiechu. No i tak chcąc niechcąc odzwyczaiłam się od ssania kciuka.

. U nas w przychodni szczepionka 5w1 kosztuje 100 lub 110 zł w zalezności od firmy. Ja wybrałam ta za 100, bo pediatra mówiła, ze róznia się tylko nazwą.