Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Marchewa boshe,to są takie przychodnie w Polsce?????co robi gin prze 1,5 godziny..
hmmm napierw kawkę lub herbatke, potem pyta co słychac....
potem badnia zwykłe, potem usg....
potem rozmowa, rady, pytania, wyjasniania, recepty, skierowania, potem wizyta z dietetykiem ciązowym, który razme z ginem diete mi ustawia, bo ja mam nadwage, wiec lizce wszystko, co jem....
potem tysiace pytan, plotek, nowinek, harmonogram badań...chec badania płodu około 12 tygodnia, potem dyskusja dot. porodu...
nawet nie wiem, kiedy mija czas...
mogę dosatc też jabłko, pomarańcz lub ciastko, na co mam ochotę i zawsze wszystko jest punktulanie, żadnych poślizgów....
:-) :-) :-)
ale trudno znaleźć coś 2 tyg. po zapłodnieniu o wielkości ziarnka maku. Pani doktor szukała, szukała i w końcu zrobiła wydruk usg. z czarną kropeczką (których na tym usg było milion
) i powiedziała, że gwarancji nie daje, ale może to być TO.
) i stwierdziła, że błona śluzowa "całkiem, całkiem"

) dlatego chodzę teraz prywatnie.Zazdroszczę ci teraz tego lekarza co masz, ja płacę bardzo dużo dzisiaj zadzwoniłam się umówić i dopiero na 4 grudnia mam wizytę i już nie 100 zł a 130!!!!(dawno u niego nie byłam) chciałam wcześniej się umówić ale położna powiedziała że do gina najlepiej iść w 8-10 tyg ciąży na potwierdzenie i się śmiała że jestem niecierpliwa