reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Dziewczynki może któraś z Was wie co oznaczają moje wyniki badań:
krwinki białe 14,2 norma 4,0-10,0
limfocyty 16,0 norma 20-45
neutrofile 78,8 norma 40-70
reszta mieści się w normie...

reklama
zebrra wg książki którą mam norma limfocytów (LYM) 25-40% lub 1000-3600/ul i teraz cytuję " aby organizm mógł oprzeć sie infekci, musi wytworzyć wielkie ilości przeciwciał. Zadanie to spełniają limfocyty" czyli złapałaś pewnie jakąś infekcję - tu mam napisane jeszcze że aż od przeziębienia do bólów reumatycznych.... czyli skala szeroka - ja bym poszła do lekarza lepiej na zimne podmuchać - a nie czujesz że coś "złapałaś"?

Dziękuję Dziewczynki :) jutro idę do lekarza, to wszystkiego się dowiem...
Właśnie oglądałam "Fakty" pokazywali najmniejsze odratowane dziecko świata Emily, urodziła się w 22tc, ważyła 200g i mierzyła 24cm, teraz waży 2 kg i wychodzi do domku, niesamowite!!!

Nie znam się na wynikach badań :no:
A orientujecie się jakie badania powinien przeprowadzić lekarz prowadzący w połóweczce, w ok. 20 tygodniu? Oprócz USG oczywiście...bo nie wiem czego się dopominać podczas wizyty. Co warto zbadać, zlecić, przeprowadzić? Będę się wybierać na USG 3D ale coś jeszcze powinnam mieć oprócz tego?

Dziewczynki ja mam 24 a urodzinki mam dopiero 15 listopada :-)
Jutro idę na 13 do lekarza i mam nadzieje że dowiem się co będziemy mieli - czy chłopca czy dziewczynkę :tak: Pozdrawiam

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

negri - to sie pochwal jak już tylko będziesz wiedziała :-) :-) chyba ze maleństwo zrobi taki numer jak u mnie i sobie klejnociki zasłoni pępowinką hihihihihi

Witam się Dziewczynki o świcie :) Zaraz wychodzę do lekarza, ale niestety nie będzie USG, bo to pani od nadciśnienia...USG w piątek :)
Do zobaczenia po powrocie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry