reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Bazylia, Twoje obawy mogą się sprawdzić, bo Mariusz ciągle jęczy, że jak dziewczynka, to żeby tylko nie była po nim paszczurem ;) strasznie się boi, że urodę po nim odziedziczy.
A swoją drogą to faktycznie wielu teraz jest ślicznych młodych chłopców i małych chłopaczków ;-)

reklama
Bazylia hihihi :-D z tym podważaniem opinii , ja jak leżałam w szpitalu i nie chcieli mnie wypuścić to zapytałam się ordynatora na jakiej podstawie mnie tam trzyma i skąd wie że jeszcze mam tam siedzieć? :confused: on się zaczął smiać i puścił do domku... a nie chciałam podważać jego kompetencjii... :szok:

bazylia - Hanusia NIE BĘDZIE pasztetem... będzie śliczna jak jej mamusia hihihihi
grubelku oj to nieźle się działo jak takie masz nastawienie - burza z gradem widocznie przeszła :-D

Grubelku ja chyba tez mam nienajlepszy dzień... to chyba przez tą bezsenność... dzisiaj rano zrobiłam straszną awanturę Wice i teraz mam wyrzuty sumienia... trzymam mnie strasznie...

Zeberrko moja też dziś mnie wkurzyła-nie wiem chyba sumo trenuje bo rzuciła się na swoją koleżankę rówieśniczkę...bitwa o kredki, było mi wstyd, nikt agresji jej nie uczy:no:
a co do bezsenności to też dziś o 3 z boku na bok się przewracałam, i mnie to zeźliło i zaczęłam na głoś gadać i biadolić że spać nie mogę aż ten mój się obudził...

Madziu przykro mi że poroniłaś...ale jeszcze wszystko przed tobą, pisz z nami śmiało-tu się "rozwijają przeróżne tematy:):tak:

Dobra uciekam coś działać w domku:)

Zebrra , Nicoya burza z gradem to mało... to jakiś cyklon :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: albo... brak seksu :dry: :-D :baffled: :evil: :rolleyes: :unibrow: :oo: :unsure: hi ale mam humorek :baffled:
na razie sprzątam.. może się wyżyję na odkurzaczu :confused: .... i mopie!

Grubelek-sprzątanie..to jest to aby się bardziej wkur...żyć:-p zbierasz po kimś szklanki, papierki itp...nie cierpię tego:wściekła/y::laugh2: ale wyżyć się wyżyjesz bo to pracochłonne zajęcie to sprzątanie.

Ankami nasza aktorka ANNA MUCHA kiedyś gdzieś powiedziała że dzieci mieć nie będzie bo kobiety w ciąży cofają się w rozwoju...czy coś podobnego...więc nie przeczytam bo jeszcze się tak nastawie...że mózg się kurczy...:laugh2::laugh2::szok:i co to dopiero będzie.....ale moja bratowa jest dowodem że kobiety w ciąży jak się uczą to później mają mądre dzieci, studiowała z brzuchem...broniła magisterki...potem w drugiej ciąży robiła podyplomowe bankowość itp...i jej dzieci są cholernie mądre, świadectwo z czerwonym paskiem, uzdolnione muzycznie itp.. a i jej się chyba nic nie skurczyło skoro zrobiła ciężkie studia na bdb ocenę:):tak:

Marika, to właśnie przeczytaj artykuł, żeby wiedzieć, co się dzieje z tym samym mózgiem po 6 miesiącach od porodu :)
A nazywanie Muchy aktorką strasznie szumnie zabrzmiało ;)

reklama
Ankami to tylko nazwa:):-D:laugh2::laugh2:ale mimo wszystko Mucha jest taka obrotna dziewczyna. nie powiem że nie.....świat zwiedziła, jakąś karierę tam robi bo robi..studia w polityce coś tam działała...nie ma co ukrywać.

Mam od teraz dobry humor...mój mąż przyjechał z banku i dał Oli 50-taka do skarbonki....a mi dał 100:szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2:cholera ale ma dzień dobroci!!! chyba kupię sobie buciki na wiosnę:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry