reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Hejo

dlugo mnie nie bylo, ostatni raz regularnie czytalam wszystkie posty w piatek :( troche za duzo zajec mialam i nie mialam czasu na tylku sobie usiasc przez ostatnie dni, a o przyjemnosciach (FORUM ;-) ) nie wspomne!
Ale teraz juz postaram sie czesciej bywac..
w wikend zaliczylam swietne Weselisko w Jedlni Letnisko za Radomiem..a od poniedzialku ruszyla mi budowa i domek rosnie w oczach:-)
do tego kopanie w ogrodku, dlubanie w magisterce i prawie zapomnialam jak mam na imie.
Dzis wrecz obudzilam sie zmeczona i powiedzialam sobie DOSC i wrocilam do lozka :) wylezalam sie godzine i juz mi duzo lepiej :tak:

robotnikow dzis nie ma bo padal deszcz wiec dlubie magisterke:)
Wczoraj bylam w miescie na moim osiedlu i wpadlam na kilka znajomych osob;) dziwne to bylo, bo kazdy sie na mnie gapil, a nie powiedzial
nic wprost typu "gratuluje".. ciaza temat tabu czy jak? :laugh2:

widzialam sie tez z kolezanka z LO - szydercze "CZESC GRUBASKU" - moja odpowiedz w myslach "odwal sie"..co to ja nie wiem, ze jestem w ciazy??? :dry:
Ale za to kumpel brata zachowal sie przemilo i przy tekscie brata "zobacz jaka ona jest gruba", powiedzial do mnie "WYGLADASZ SLICZNIE" :cool2:
i chociaz wiem, ze to nie do konca prawda ;) to uwazam ze kobietom w ciazy nie powinno sie mowic nic innego!
NO.
POSKARZYLAM SIE :wściekła/y:

Pastela ciesze sie ze udalo Ci sie popisac! zycze duzo sil!!! ale uwazaj przy tym na siebiel...

zeberko bardzo przykro mi z powodu Twojej cukrzycy! ale twarda sztuka jestes, ze wszystkim dasz Se Rade! :)

a jesli chodzi o karmienie piersia - bede probowac jak najdluzej, ale od listopada zaczynam staz w aptece 8h/dziennie..bede probowac robic przerwe na karmienie ale nie wiem jak to sie sprawdzi..:( Musze wtedy zaczac staz, zeby wreszcie isc do normalnej pracy (po pol roku stazu) i zarabiac kase, bo za 1500 meza z budowa domu na karku ciezko wyzyc, a co dopiero cosik odlozyc :dry:

Alkohol.. temat przeszedl, ale moja ochota na niego NIE. No wiec dla mnie GIN Z TONIC'iem prosze! :cool2:

Choinka, skoro Zebrra ma wtryniać pyry z kefirem, to pewnie znaczy, że wyniki wyszły nieciekawe :-(. Kobietko, odezwij się, jak tylko wrócisz.
Nicoya, a przeprowadziłaś z tymi laskami jakąś konfrontację? Co powiedziały?

U mnie pada deszcz.

Negri dlaczego Ci smutno???

Ahhh Jazztina miałam wczoraj dołka bo po pierwsze moja siostra miała urodziny a dziś ma imieninki a ja nie mogłam jej osobiście złożyć życzeń i uściskać :-(:-(:-( A po drugie chciałam żeby mężuś kupił mi Grześka ale on jak zwykle nie miał czasu a oglądał w kompie jakiś odcinek "Czterech pancernych i psa" :-(:-(:-(

Zebrra wracaj szybciutko i pisz co się dzieje bo się martwimy !!!!!!!!

A u mnie dziś fatalna pogoda :wściekła/y: Poszłam z pieskiem na spacer do moich rodziców bo zapomniałam wziąć wczoraj od nich plecaka którego pożyczałam siostrze a ona tam właśnie go ostatnio zostawiła. Chciałam właśnie od nich wychodzić ale jak wyjrzałam za okno to się przeraziłam - takie było oberwanie chmury i padało a ja bez parasola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale na szczęście dzwoniłam do mężusia do pracy i przyjechał po mnie i odwiózł do domu :tak::tak::tak: Normalnie byłam w mega szoku i mega szczęśliwa hihihi A dzisiaj mam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia więc tak ok. 15 zniknę się szykować bo zajęcia na 15.30 :-):-) A Maciek zwalania się z pracy i jedzie ze mną JUPI :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

zebra - ja mam rybki :) akwa 64l, fajna sprawa, lubię czasem usiąść obok i oglądać ryby :-) tylko aby je założyć trzeba niestety trochę kasy (ok. 250zł zbiornik, filtr do 100zł, rośliny, kamienie, uzdatniacz do wody, brzęczyk 35zł (puszcza bąbelki), ryby - np. neonki 3,5 zł/szt.) do tego pokarm :-)

marika - mój miał imieniny wczoraj, niestety w jego przypadku ciężko jest dobrać prezent bo lubi praktyczne rzeczy... i jest strasznie wybredny :-p

natila - a ile Twoja mała waży?

Czy jak bedą czereśnie to my będziemy mogły je jeść? W ubiegłym roku zjadałam prawie kg dziennie :-)

U mnie też pada :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry