reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

natila - no jakaś duża ta Twoja córcia :-) w czwartek na USG mój mały ważył 1100g :) a był 27w2d... następne USG mam we wtorek (29tc) - ciekawe o ile waga podskoczy

reklama
Dziewczyny ta waga wg USG nie jest w 100% prawdziwa... zreszta nawet jet podana rozbieżność +/- ileś gram Ja miałam USG z Julką na 2 tyg przed porodem i wykazało 2900 g a jak się urodziła wazyła 3700 g sam lekarz mówił że aż tyle w 2 tyg nie mogła przybrac... :happy:

Mój synek w 25 tc ważył 800 g +/- 142 g...

niestety nie wiem ile moja córeczka waży teraz, bo ostatnie usg miałam w 21tc, teraz pewnie koło 30tc, ale czuję, że urosła, wczoraj nawet mój mąż się bardzo podekscytował, bo dzidzia "wybrzuszyła" mi chyba swoja nóżkę sądząc po ułożeniu i mój mąż za tą nóżkę trzymał, rano aż szkoda mu było wychodzić i nas zostawiać, bo chciałby dłużej się z nami "pobawić"

no mi sie tez wydaje ze duzo wazy jak na ten tydzien ciazy ale co zrobic trzeba sie cieszyc ze mala rosnie ale nie nalezy tak w 100% wierzyc tej wadze ja jak sie urodziłam ważyłam 3800 g ciekawe czy moja mała mnie przescignie moj mąż ważył 3500 g.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry