Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wczoraj to ze 2 godziny mnie bolało, brzuch tez twardy co chwila. Poćwiczyłam sobie oddychanie ze szkoły rodzenia ale to wcale nie jest prosto oddychać przeponą w trakcie skurczu.

a już się rozpędziłam, nastawiłam na poród-cholera jasna

a tu psikus i nic...
Ewo a czemu Krzyś miał gorączkę?? Dopiero wylazł z jednego choróbska!!! ale tak..pisałaś że poszedł do przedszkola więc wszystko jasne...jak to w przedszkolu zaraza...Ja chyba Oli nie dam od września bo junior będzie mi też chorował często...z torbami pójdę i osiwieje z nerwów...więc skoro jestem w domu to niech ona może siedzi jeszcze z rok ze mną?? nie wiem sama.

Zrezygnowałam więc po miesiącu jak poszedł do trzylatków, po miesiącu jak do czterolatków i zaczał chodzic dopiero do pięciolatkó, czyli rok temu.Chorował od wrzesnia do grudnia,wiecznie byl z niania, myslalam ze osiwieje,przeszlo jak zaczełam stosowac tę półroczna szczepionke RYBONUAL, czy jakos tak no i jak usunełam mu w styczniu migdałek trzeci.Narazie spokój.Ospa wiadomo typowa dla dzieci w przedszkolu a teraz ta goraczka ale prawie 6 miesiecy spokoju miałam.Od wrzesnia do zerówki ,zobaczymy.....
nic nie poradzimy..
)
. Prawde mowic ja bym chciala juz... Przekladanie ciezaru z prawej na lewa i odwrotnie cala noc i bieganie do WC juz mnie max zmeczylo i mam dosc. Ale z drugiej strony jak pomysle o porodzie to mi nie spieszno do tych mek.
Melduje ze mam brata w domku i teraz to On przesiaduje na kompie
juz myslalam ze sie nie zaloguje bo wczoraj jakos nie dalo sie.

więc nie wiem kiedy się doczekam...