Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Anulka26 Gratuluje chlopcow!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Kochana nadal jestem w domciu..Buziaczek o tej godzinie jeszcze sie nie pokazalas? Kochana czyzbys wyladowala na porodowce? Jesli tak, to doczekalas swojego wielkiego dnia:-)
:dull: 
, Napisze jak wroce jesli mnie nie bedzie do poznego wieczora to oznacza tylko jedno jestem w szpitalu. 

to dopiero szczescie...
.
...nawet Mamusie te co urodzily nie dawno pisza cos
...rzadko ale raz dziennie jakas tam napewno zajrzy i cos nastuka od Siebie .a tu ...jedna wielka cisza, nuda i pustka ...Napewno by znalazly 10min .Buziaczek no wiec wlasnie, nie wieze w to zeby nie miec nawet 10min w ciagu calego dnia na napisanie paru slow...moim zdaniem poprostu dziewczyny siedza na zamknietym, co juz zreszta kiedys pisalam.
Jesli chodzi o Kasiulec, to nie jestem pewna bo niemam z nia kontaktu, ale mam wrazenie ze urodzila, gdyz w niedziele miala isc do szpitala i do tej pory sie nie odezwala a bywala regularnie, wiec podejrzewam ze maly Krzys jest juz po drugiej stronie brzuszka.

jak nie maja ochoty dzielic sie z Nami Swoim doswiadczeniami, emocjami, radosciami, smutkami itp..
a wkrotce dojda do Nas nowe Mamusie i jakos sie rozkrecimy..
...zaraz zobacze kiedy ostatnio sie udzielala na bb. Fajnie jej pewnie..ma juz Krzysia przy Sobie.