Hej, wpdlam przekazac ze Iwka31 urodzila w nocy Zuzie. Obie maja sie dobrze, malenka wazy 8,5 funta czyli ok 3800. Dlugosci nie znam. Porod miala wywolywany tydzien po terminie, z relacji meza wiem ze poszlo dosc szybko.
GRATULUJE :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, wpdlam przekazac ze Iwka31 urodzila w nocy Zuzie. Obie maja sie dobrze, malenka wazy 8,5 funta czyli ok 3800. Dlugosci nie znam. Porod miala wywolywany tydzien po terminie, z relacji meza wiem ze poszlo dosc szybko.
, chyba ze jestesmy po za domem to spi - zawsze w gosciach spi
!Ogolnie zdrowa i spokojna.
Grzecznie przesypia nocki,wstaje tylko o 3/4 na karmienie i na pieluszke a potem o 8 rano.Ciagle ma te krosteczki od mleka mojego, juz prawie tydzien delikatnie jej znikaja..ale sa. Polozne powiedzialy ze to normalne i ze znikna same.Smoczka od 1 minut urodzenia ssie. - aventu.
;-)w kazdym badz razie mamy sie bardzo dobrze, a Ja czuje sie OK.;-)pa pozdrawiamy i calujemy

lub sama macha raczkami i nozkami i po chwili ulewa jej sie porzadnie lub zwroci wszystko
:dull:. Ale teraz staram sie jej nie meczyc po jedzonku..i bardzo ostroznie sie z Nia obchodze
I pomaga..
;-)