Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a jednak… mnie póki co to bardziej dołuje niż cieszy…Aśka_24 pisze:Trzymajcie się dziewczyny, a ja by któraś miała ochotę to zapraszam na piernik, lody i gorącą czekoladę... Nie ma bata, że was nie pocieszy... Mnie bardzo!!
Pastela z dna oka nie „wyczytuje” się zatrucia ciążowego… rzeczywiście można zobaczyć, czy jest nadciśnienie i jaki jest jego wpływ na nasz organizm, ale nie stawia się diagnozy o zatruciu ciążowym, zatrucie określa się na podstawie zupełnie innych rzeczy...
BADANIE TYLNEGO ODCINKA OKA
Przez następne dni mogę się nie pojawiać, bo wszelkie tematy jedzeniowe na razie mnie dołują strasznie, a tu takie przeważają ostatnio… Co mogę jeszcze dodać… jest mi cholernie smutno i przykro, że znowu coś się do mnie przyplątało… Póki co rozpatruję to w kategorii niesprawiedliwości…
To tyle, ściskam Was!
ktory stweirdzil ze wyniki mam rewelacyjne czyli z ta glukoza wszystko ok !
A co najdziwniejsze nie mam zaparć i latam 5 razy dziennie do wc w tej sprawie... niemal po każdym posiłku (powiem o tym gin bo nie wiem czy to normalne
), zgagę mam przeważnie wieczorami i pomaga mi ćwiartka Manti w tabletkach
wiem, że jest Ci ciężko, ale musisz być silna i jakoś to wytrzymać - jeszcze niecałe 3 miesiące - to chyba mija po ciąży?
Poradzisz sobie ze wszystkimi ograniczeniami, z tymi 6 posiłkami... i odbijesz sobie po porodzie
Trzymaj się cieplutko