wykonalam pare z nich i czuje sie lepiej,... ciekawe jak na dluzsza mete od dzis zaczynam cwiczyc 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Miałam badanie na fotelu i wewnętrzne usg, no i słuchaliśmy bicia serduszka. Waga /moja/ wzrosła przez ten mieś. tylko o 1kg
i ona powiedziała że mam tak trzymać, bo ostatnio te 5kg to przegięcie było 

non stop w ruchu.Karty pomiarow ruchow dzidzi nie mam ale nic nie musze notowac bo moje malenstwo jest bardzo ruchliwe nie daje o sobie zapomniec
wczoraj miałam maraton po lekarzach i szybkie zakupy /w maluszkowach zakupach/ a jutro wybieram się na dni sulechowa, a pojutrze na Targi rolne i do mojej stajni w odwiedzinki 

, wlasnie dzis bylam na USG i okazalo sie ze niunia jest spora ok 2200g
, coz " radosnego porodu" .....bo pewnie dobrniemy do 4 kilo

!!

! Nie nie znam Twojego brata ja siedze w domu ...
a Moj maz pracuje i kazdy dzien mijaa!! a gdzie Twoj Brat mieszka? gdzie pracuje??

!!
Ja tez nie musze notowac ruchow bo Niunka jest energiczna i szalonaa!!a co z Twoja szyjka?? z Moja wszystko dobrze nawet Mnie nikt nie badal i nie bede miala tego posiewuu!!

Hi!!
Ewa Bialystok-Ja tez jestem juz tutaj rok! Nie nie znam Twojego brata ja siedze w domu ...
a Moj maz pracuje i kazdy dzien mijaa!! a gdzie Twoj Brat mieszka? gdzie pracuje??
Ile ma lat?
!

spytaj na jakiej dzielnicy mieszka