ja chyba tez zmienie bo Mi sie znudzil moj !! 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ja chyba tez zmienie bo Mi sie znudzil moj !! 

Po wizycie u kumpeli
Mala jest sliczna caly tatus
Skurcze zaczely sie o 21 byly tak mocne ze o polnocy maz zawiozl zonke do szpitala.O godzinie 1:46 mala wyciagneli z brzuszka przez cesarskie ciecie Mala byla taka wygodna ze siedziala sobie na pupci. Dzis mala wazy 1900g ma niska temperature cialka i musi byc dogrzewana.Jak jest przy mamusi jest mocno przykryta i przytulona do mamusi. Leniwa troszke bo butelki nie chce:-( mamusi nie karmi piersia. Nie chciala od poczatku:-(a szkoda. Kazda robi jak chce ja dam cycka
Tatus bardzo szczesliwy akurat trafilam jak pierwszy raz karmil mala, a na imie dadza jej Aylin.

Ciaza donoszona 38tc, ale mala od poczatku byla mniejsza o 10 dni tak wynikalo z pomiarow usg.
Moje dziecko jest o tydzien wieksze wiec dzis widzialam mniej wiecej jakie malenstwo nosze:-)
Coz za kruszynka![]()

?

?
? weekend? to pewnie dlatego ...a tak apropo gdzie sie podziala reszta LIpcoweczek tylko kilka jest aktywnych ...??!!

Mielismy i My jechac ale ....
MY sie juz nie ruszamy na takie dalekie trasy bo nigdy nic nie wiadomo kiedy Nasza Kruszyneczka-Blaneczka bedzie chciala sie przywitac z Nami!

ide najpierw brzuszek a potem ja nogi i rece puchna po wysilku...nie dawno wrocilismy ze spacerku z pieskami to myslalam ze wyzione ducha !!
strasznie ciezkooo
to tyle u Mnie !!a teraz poczytam co tam u Was i odpisze !!
...jak popatrzylam na taka kruszynke to nie moge uwierzyc

ze ja niedlugo tez bede miec taka Laleczke !!Jest malutka i chudziutka strasznie dlatego pewnie musi byc tak ogrzewana - nie ma takiej wrstwy tluszczyku! a czemu nie karmi? przecierz to dla dziecka najlepsze jedzonko i najzdrowsze - tam ma najlepsze skladniki i probiotyki!!powinna karmic jeszcze na dodatek teraz jak mala tak malo wazy! No nic ...jej sprawa!!