Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Anulka26 Gratuluje chlopcow!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Kochana nadal jestem w domciu..Buziaczek o tej godzinie jeszcze sie nie pokazalas? Kochana czyzbys wyladowala na porodowce? Jesli tak, to doczekalas swojego wielkiego dnia:-)
 :dull:
:dull: 
 , Napisze jak wroce jesli mnie nie bedzie do poznego wieczora to oznacza tylko jedno jestem w szpitalu.
, Napisze jak wroce jesli mnie nie bedzie do poznego wieczora to oznacza tylko jedno jestem w szpitalu. 

to dopiero szczescie...
to dopiero szczescie... .
. ...nawet Mamusie te co urodzily nie dawno pisza cos
...nawet Mamusie te co urodzily nie dawno pisza cos
 ...rzadko ale raz dziennie jakas tam napewno zajrzy i cos nastuka od Siebie .a tu ...jedna wielka cisza, nuda i pustka ...
...rzadko ale raz dziennie jakas tam napewno zajrzy i cos nastuka od Siebie .a tu ...jedna wielka cisza, nuda i pustka ...Napewno by znalazly 10min .Buziaczek no wiec wlasnie, nie wieze w to zeby nie miec nawet 10min w ciagu calego dnia na napisanie paru slow...moim zdaniem poprostu dziewczyny siedza na zamknietym, co juz zreszta kiedys pisalam.
Jesli chodzi o Kasiulec, to nie jestem pewna bo niemam z nia kontaktu, ale mam wrazenie ze urodzila, gdyz w niedziele miala isc do szpitala i do tej pory sie nie odezwala a bywala regularnie, wiec podejrzewam ze maly Krzys jest juz po drugiej stronie brzuszka.

jak nie maja ochoty dzielic sie z Nami Swoim doswiadczeniami, emocjami, radosciami, smutkami itp..
 jak nie maja ochoty dzielic sie z Nami Swoim doswiadczeniami, emocjami, radosciami, smutkami itp.. a wkrotce dojda do Nas nowe Mamusie i jakos sie rozkrecimy..
a wkrotce dojda do Nas nowe Mamusie i jakos sie rozkrecimy..
 ...zaraz zobacze kiedy ostatnio sie udzielala na bb. Fajnie jej pewnie..ma juz Krzysia przy Sobie.
...zaraz zobacze kiedy ostatnio sie udzielala na bb. Fajnie jej pewnie..ma juz Krzysia przy Sobie.