reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ja mam fotelik oczywiscie z wozka 3 w 1 do 13kg ale na szerokosc bedzie za maly bo teraz jak zakladam kurtke to nie moze sie biedna ruszac nawet pasy nic nie daja.
Agnes co do pchania raczek do buzi to normalka Laura juz dosc dlugo to robi ale ostatnio sa proby wkladania dwoch wiec sie wkurza a slinic sie slini i to bardzo czasami tez wyjda jej male krosteczki ale ja nie smaruje niczym i same schodza.
Łóżeczko bedzie stalo u Nas w sypialni nie zmierzam jak narazie go wyniesc bo nie mam gdzie:-D

reklama
Asiulinka dzieki
Agnes moj Vic tez wklada paluszki z nawet cala dlon probuje, smiesznie to wyglada. Wlasnie niewiem jak go od tego odzwyczaic.

Ok, ja juz zmykam spac, maly wlasnie zasnal wiec i ja ide.

Grzesio tez sie slini niemilosiernie. Raczki pcha bez przerwy do buzi. Zauwazylam tez,ze zaczyna ssac kciuka:wściekła/y:, co mnie nie pokoi. A smoczka nie chce.:no:Boje sie, zeby nie sie przyzwyczail.:baffled:

Dokladnie Asiulinko .:-D
Moja Blanka zaczela odrzucac smoczusia :-( nie chce go juz, woli raczki paluszki a nawet grzechotki...slini sie jak maly buldog, rekawki sa wymamlane...:eek: musze ja przebierac bo zaraz czkawki dostaje, he he he
a wasze dzieciaczki tez sie wyciszaja jak slinia raczki i ssa paluszki???:sorry:

reklama
Agnes pociesze Cie, ze i Grzes ma kilka krosteczek. Poki co nie smaruje niczym. Samo zejdzie. Zreszta z tego co pamietam, to Maciek tez mial.
A teraz ide spac i zycze wszystkim spokojnej i wyspanej nocki.;-):-)

Do góry