reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Agnes Laura nie chce stawac na nozki:no:Synus swietnie bawi sie stopami heheh ja tez zauwazylam ssanie duzego paluszka:-D
Gratuluje przespanych nocek.Czuje dziecko ze mamusia musi sie wyspac:-)

reklama
Agnes Laura nie chce stawac na nozki:no:Synus swietnie bawi sie stopami heheh ja tez zauwazylam ssanie duzego paluszka:-D
Gratuluje przespanych nocek.Czuje dziecko ze mamusia musi sie wyspac:-)

a ten ciągle tak podskakuje i mostki robi, że brakuje jeszcze chwili i będzie się przerzucał jak zapaśnik. niestety nie przewraca się jeszcze w te i wewte, ale myślę, że to kwestia czasu, musi tylko zgrać mostki z odpychaniem nóżkami :tak: narazie lubie zmieniać położenie na macie i przesuwa się jakoś ;-)

tak sobie pomyślałam, że to całkiem zabawne, bo Twoja córcia ma na imię tak jakby miała moja, no ale nie ma bo ma siusiaka hehe no i urodziła się w dzień, w którym moje dzieciątko miało się urodzić. czuję jakbym miała prawie córkę :-):happy2: a może to znaczy, że następnym razem będę ją mieć :-)
szukam tylko pani do przejścia przez ciążę i poród ... nie znacie jakiejś ? :-p

Kasiulec,

pomarzyć można sobię troszkę, chyba nie ? ;-)

Wszystkiego naj naj naj dla Krzysia, bo widzę, że dzisiaj ma już 6 mcy !!! Super, my też za 10 dni będziemy obchodzić ;-):tak:

Agnes no ja myslalam ze bede miala dziewczynke z siusiakiem:-D:-D:-D a tu niespodzianka:-)Teraz to bym jej za nic nie oddala jest przecudowna.A z tymi obrotami to Laura i na brzuszek i na plecki sie obraca ale stanie na nozkach to nie dla niej.A co do pani ktora przejdziec ciaze i odda dzidziusia to powodzenia w szukaniu:-D:-D:-D

Krzysio
nastawiaj stopki bo trzeba je wycalowac:-)

My bylysmy dzis na spacerku i po drodze wpadlysmy na kawke z moja kumpelka;-)bylo milutko nagadalysmy sie jak za dawnych czasow:-)

Witam dziewczyny:-)
Juz mam więcej wolnego bo jestem po chrzcinach i bieganina sie skończyła:-)
Grześ był marudny,bo byl spiący:tak::tak:Ale na początku bardzo głosno śpiewał:-DNie było tak zle:-)Kupiliśmy mu krzesełko do karmienia super jest:-)A siedzi w nim taki dumny jak jakiś król:-D:-D

(Zaczne od wczorajszych poljubilatow:)
Amelko, Krzysiu, Victorku,
(oraz dzisiejszych:)
Blaneczko, Jasiu i Michalku z okazji ukonczenia pol roku zyczymy Wam duzo zdrowka, szczescia i sloneczka kazdego dnia -zycza Grzes, Macius i "ciocia" Asia.:-)

Katrinm i jakie w koncu kupiliscie krzeselko do karmienia?

asiulinka kupiliśmy takie z 3 stopniową regulacją siedzenia,że może siedzieć i pół-leżeć,możesz regulować wysokość,blat jest zdejmowany,jest plastikowe,ma 2kółka z tyłu.Po złożeniu rzeczywiście nie zajmuje dużo miejsca.Nie pamiętam jaka firma:-DMi się podoba jest zielonkawo-kremowy:-)

reklama
asiulinka kupiliśmy takie z 3 stopniową regulacją siedzenia,że może siedzieć i pół-leżeć,możesz regulować wysokość,blat jest zdejmowany,jest plastikowe,ma 2kółka z tyłu.Po złożeniu rzeczywiście nie zajmuje dużo miejsca.Nie pamiętam jaka firma:-DMi się podoba jest zielonkawo-kremowy:-)
No to gratuluje zakupu.:-) Jak Grzes zareagowal na nowy mebelek?:confused: Teraz (jak go posadzisz) bedzie mial inny punkt widzenia -w koncu zacznie patrzec na wszystko z gory.;-):-D

Do góry