Wielkie gratki! Życzę, żeby tak już pozostało.Mój synus o dziwo wczoraj w nocy przespal od 21 i do 5 rano bez cyca i bez przebudzenia. Moze juz tak zostanie. :-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wielkie gratki! Życzę, żeby tak już pozostało.Mój synus o dziwo wczoraj w nocy przespal od 21 i do 5 rano bez cyca i bez przebudzenia. Moze juz tak zostanie. :-):-)
No no podziwiam i zazdroszcze jejku , super pospalas sobie, ja juz nie pamietam co to taki sen chyba ze Blania spi u Tesciow to wtedy ale tez spokojnie nie spie , bo mysle o Niej czy nie glodna czy nie placze za Mna , czy jest OKMój synus o dziwo wczoraj w nocy przespal od 21 i do 5 rano bez cyca i bez przebudzenia. Moze juz tak zostanie. :-):-)
Tez licze na to ze sie zaraaziWielkie gratki! Życzę, żeby tak już pozostało.No i żeby mój Grześ się "zaraził".;-)
![]()
Ujuj heh to masz ciekawie musisz ciagle byc uwazna .Jakoś sobie radzę,Olo w przedszkolu,niezazdrosny,czasem jakieś głupie praktyki stosuje na małym typu:ciut za mocne głaskanie po główce,a ostatnio teściowa przyłapała go jak chciał Pipsztykowi ucho ukręcić.
w jednym pokoju śpią,bo my wszyscy w jednym pokoju śpimy.Julek w łóżeczku a Olo z nami,chociaż ma swoje piętrowe w swoim pokoiku a teraz zasnął na kanapie w gościnnym,bo oglądał bajki i go zmorzyło.Dziś Olo wlazł do komody i wsadziłam małego to uciechy było coniemiara
.Nawet posprząta zabawki po Julku,przyniesie butelkę,wyniesie (w 2 paluszkach) pampersa do kosza.Mały pomocnik
![]()
hehe nie wszedzie jest zywoAle jakieś drętwe panienki są na styczniu 07.Napisałam godzinę temu,żeby doradziły prezent na roczek dla dziewczynki i żadnej reakcji![]()
Emi7 gratulacje, oby tak zostało.
Buziaczek1626 ja Milenki nie oddałabym do rodziców spać, nawet nie przyszło mi to do głowy, Ona nawet nie chce w obcym mieszkaniu przebywać dłużej jak godzine bo jest popłakiwanie marudzenie, no i jeszcze to że chce ciągle z mamusią. Pozatym nie dała bym jej, zostawić pod opieką mich rodziców na godzinke dwie oczywiście u nas w domu to tak, ale na noc nie.