reklama

Lipcowe mamy 2015

Ale Ty Madziula jesteś dwa tygodnie bardziej zaawansowana, ja za dwa tygodnie też się nigdzie nie ruszam. Zresztą teraz też nie będę szaleć, muszę się nagadać z przyjaciółką, bo mi się do Torunia wyprowadziła i się mega rzadko widujemy.

reklama
Hej dziewczyny z tego co widzę na Facebooku to Karola juz jest po cesarce bo jej mężczyzna wstawił zdjęcie maleństwa :) <3 pozostaje nam czekać aż się do nas odezwie.
Ja popołudniu padłam spać na 2 godz przez ta nieprzespana noc, a mój skończył szybciej prace bo coś mu w kregoslupie strzelilo i " umierał z bólu " Matko, niema nic gorszego niż obolały chłop w domu! Ja niewiem co on by zrobił jak by był w ciąży i np bolało go chociażby spojenie tak jak mnie ... ehh. Nafaszerowalam go przeciwbolowymi, nakleilam plaster i niech ta metoda placebo lepiej zadziała :D
Ja tym czasem żegnam się na dziś, uciekam się kąpać i spać, mam nadzieje ze dzisiejsza noc będzie bardziej śpiąca niż wczorajsza :o

Dziewczyny wiecie co...mam takie dziwne uczucie drgania w macicy,tam nisko nisko jak bym siedziała na wibrującym telefonie,trwa to kilka s i przechodzi ale jest często. Nie jest to bolesne,ani przyjemne ale takie wkurzające.Ma może któraś z Was takie cosik?

No a ja się w końcu pochwalę,jak większość z Was napadł na gemini,zostawiłam u nich ponad 300 zł ale przy okazji uzupełnił apteczkę domową i dzisiaj kupiłam troszkę lumpków w smyku,wie c jestem już spokojniejsza,teraz pakowanie torby i pranie. Dzisiaj przyszła mi pościel więc jutro męża będę męczyła żeby przytargał łóżeczko:)

Gurek no to nie miałaś ciekawie... trzymaj sie i daj znać co jakiś czas :-)
Gosiaczek co u Ciebie?

mi dzisiaj brzuch twardnieje tak nieprzyjemnie i w ogóle tak ciężko sie czuję... jakos przeczuwam, ze bedzie wcześniej niż 24 lipca...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry