Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewciu na pewno lekarze podejmą najlepszą decyzję dla was obojga, trzymam kciuki, nie zamartwiaj się będzie wszystko dobrze.
Madziula gratulacje, pamiętam jeszcze jak 4 lata temu sami kupowaliśmy własne mieszkanie jaka to była radość, w pełni cię rozumiem i jeszcze raz gratuluję:-).
Kati podziwiam i zazdroszczę jeszcze energii, ja już jak kapeć się czuję i do tego znoszony;-)
nie chciałam się rozpisywać ważniejsze tematy teraz na tapecie ;-)
oczywiście to wynajem bo swój domek dopiero będzie za jakieś dwa lata......ale nie tak łatwo było znaleźć lokalizacja spoko bo rzut beretem do szpitala i marketów tak samo do wyjazdu z miasta nowy 2 letni blok 48m ( 2 pokoje, pom gospodarcze, łazienka kuchnia sprzęty nowiutkie, ogrzewanie gazowe) na 3 piętrze ale jest winda wiec lux dodatkowo okazało się że mieszkali tam znajomi mojego męża ale właśnie swój dom wykończyli i się wyprowadzają i wynajmujących też znamy mniej więcej ;-) także do przenoszenia tylko ciuchy tv i rzeczy małej :-)
Ola znoszony kapec to doskonale porownanie braklo mi slow jak sie czuje ale wlasnie dokladnie tak a jutro tez musze sie wytoczyc z synkiem na zakonczenie przedszkola
Ja jutro na wizytę muszę się wytoczyć, K będzie chyba musiał mnie ogolić bo sama to już raczej nie podołam, liczę na konkretny termin cc żebym mogła odliczać dni.. Jestem trochę zdziwiona bo jeszcze tydzień temu śmigałam w miarę a teraz to już nie mam siły na nic.
Hej, hej! Coś mi telefon odmówił posłuszeństwa jeżeli chodzi o forum i mogłam czytać, ale nie mogłam dodać posta. My w końcu w domku i od razu o niebo lepiej. Malutki przeszedł jeszcze żółtaczkę dwa dni pod lampą spędził, ale najważniejsze, że silny i z cyckiem dał sobie świetnie radę (lepiej niż mój pierwszy syn, który z sutków zrobił mi jesień średniowiecza) więc obyło się nawet bez purelanu (polecam!)
I synuś chciał Wam powiedzieć, żebyście się nie martwiły i pozdrawia Was gorąco pięknym uśmiechem