madziuuula87
Fanka BB :)
Huskyrescue IgG teraz nie robiłam tylko jakoś na początkach ciąży to już nie pamiętam ale wynikało że nigdy toxo nie przechodziła m......
Perla powodzenia jutro :-)
Perla powodzenia jutro :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pościeliłam właśnie łóżeczko, nie wiem czy nie za wcześnie, no ale nie potrafiłam się powstrzymać. A Wy (dziewczyny z drugiej połowy lipca) już macie pościelone/przygotowane?Bo Panie z pierwszej połowy lipca, to bliziutko, więc się nawet nie pytam
![]()
a jak już się wpasowalo to pościel też musiała być ;-)Pościeliłam właśnie łóżeczko, nie wiem czy nie za wcześnie, no ale nie potrafiłam się powstrzymać. A Wy (dziewczyny z drugiej połowy lipca) już macie pościelone/przygotowane?Bo Panie z pierwszej połowy lipca, to bliziutko, więc się nawet nie pytam
![]()
Ja rodze w poniedzialek a malo ze nie mam poscielone to jeszcze nawet nie skrecone lozeczkaale moj maz to cale zycie ma czas...

za to maleństwo dziś ma lenia, zawsze rano się mocno wygina a dziś nic prawie jej nie czuję.... w nocy za to tak mi się wypięła, że aż bolało i do tego aż nowe rozstępy w tym miejscu się zrobiły, a już myślałam, że nowych nie będzie, bo i tak mam cały brzuch pokiereszowany