Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odpoczywaj i nie czekaj bo faktycznie zgłupiejesz. Jak ma się dziać to się będzie dziaćna razie skurcze się nie nasilają i są tylko w podbrzuszu, to podobno nie to, bo powinny się rozchodzić na krzyż.
już sama nie wiem, głupieję od tego czekania, po prostu się położę i może wtedy coś się zadzieje.
Pewnie, jak się nie czujesz sama w pełni sił to po co ryzykować. Fajnie, że jest taka opcja (w Żeromskim nie ma).Madziula ja też się bałam porodu sn. A widzisz jak wyszło. .. powiem tak niby każdy chwali cc ale jak mnie teraz boli pomimo morfiny to stwierdzam że sn może byłoby lepsze. Tak czy tak na życzenie cc bym nie wzięła. Na sali mam dziewczyny po sn może też nie jest tak ze nic je nie boli ale chodzą, przekładają się na boki itd. A ja nie dam rady. Dużym plusem szpitala tylko jak dla mnie jest to ze po cc mała miałam od razu ze sobą. Wiem ze w innych zabierają. Ja oddam dopiero na samą noc. Bo boje się jednak ze nie jestem w pełni sił.
Perla bardzo to boli ??? O ktorej mialas to ciecie??
A tak po za tym to konia z kopytami bym zjadla!
JA TEŻ!!!!!! Z "kopytami" kojarzy mi się z kopytkami hihi straszna chęć mam na nie i jutro se zrobięnie pamiętam kiedy kopytka jadłam
Ale w brzuchu mi burczy![]()
W sumie.. tez bym nie pogardzila kopytkamitragedia, jem i nie mogę się w ogole najeść. Musze czym prędzej zasnąć bo jak tak dalej pójdzie to pół lodowki opalaszuje :O