Thriade
Fanka BB :)
Przesadziłam - niecałe dwa tyg po terminie jestem - właśnie przeliczyłamJak to możliwe?
No właśnie, nic ciepła woda nie pomaga? Kurde.. słabo, że Cię tak to męczy.Olga a kąpiel nie pomaga ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przesadziłam - niecałe dwa tyg po terminie jestem - właśnie przeliczyłamJak to możliwe?
No właśnie, nic ciepła woda nie pomaga? Kurde.. słabo, że Cię tak to męczy.Olga a kąpiel nie pomaga ?
Od początku ciąży kierujemy się tylko terminem z pierwszego usg. Dlaczego termin z OM jest wg Ciebie faktycznym określeniem rozwoju ciąży? Przecież to by było zupełnie niedorzeczne, żeby mi jak mam 40-60 dniowe cykle liczyć termin z OM tak jak Wam, jak macie w miarę regularne i około 28-30 dniowe. Jak w ogóle wyliczyć taki termin jak ma się nieregularne cykle? W szpitalu też nie było z tym problemu, jak powiedziałam, ze takie cykle to też brali termin tylko z usg.Thriade, a co na to lekarz?
W końcu czas wg OM jest faktycznym określeniem rozwoju ciąży, wód, łożyska itd, a z tego co piszesz to Ty jestes juz jakby w 41tc, czy źle rozumiem? Moja ciąża z kolei tydzień młodsza i pokrywa sie to z tymi pierwszymi USG wiec jak bede po terminie w 41tc i ewentualnie wywoływanoby mi poród to praktycznie będzie to 40tc.
Jakie mam żebra okopane.... masakra jakaś.
Ciekawa jestem która nastepna zostanie mamusią![]()
A ja się pochwalę i pokaże jaki prezent urodzinowy dzisiaj dostałam od mojego starszaka
Zobacz załącznik 698343