reklama

Lipcowe mamy 2015

Angi wyszła ale nie jest ostra bo mam próby tak przekroczone 2-3 razy ponad normę, więc lekarze czekają jeszcze na skurcze. Jak nic nie będzie się działo to pewnie zrobią cc

reklama
My już jesteśmy po obchodzie, z Wojtkiem na szczęście wszystko ok ale ja mam nadal bardzo kiepskie wyniki astatu,alatu itd tych hormonów watrobowych są przekroczone 10-krotnie. W piątek mam je mieć znowu badane od tego zalezy ile zostaniemy w szpitalu.

Witajcie u Was też takie straszne burze? U nas niestety straty,altana w rozstała się w drobny mak,młodej basen jak flak na płocie Ah
Ja ogólnie strasznie boję się burz,mała wyczuwała moje nerwy bo strasznie niespokojna była, brzuch całą noc twardy i skurcze nieregularne,wymęczona jestem bo nic nie spałam:(
O 13 mam ktg w szpitalu i boję się,że mnie tam zostawią:/

wyszliśmy wczoraj o 14.00 do domu (: w domu mnie depresja dopadła, bo: opuchnięte stopy, brzuch wisi, jak ja sobie dam radę, nie będę się wysypiać itd. /: i jeszcze nieposprzątane, moja matka mnie wkurza (siedzi u nas do niedzieli)...

w ogóle mały dostawał w szpitalu bebilon (co 3 godz. przystawianie do piersi + 30 ml mm), a po 12 godz. od rozpoczęcia dokarmiania pojawiła się zielona kupka z grudkami, jak wróciliśmy (tego samego dnia, którego się kupa pokazała), to już dostał enfamil. zastanawiam się kiedy te zielone kupki powinny zniknąć /: bo wczoraj jak się załatwiał, to aż mi zapłakał ): widać było, że go męczy brzuszek.

i w ogóle na razie jedziemy na samym mm, bo u mnie nic... czekam na ten laktator od medeli i wtedy jeszcze spróbuję powalczyć.

Kornelia może jeszcze oxy dadzą może coś lepiej a rozwarcie jakieś?

Miq u nas takie burze że kot napłakał więcej, ale współczuje strat :/

Zulugulka trochę kiepsko to brzmi, lekarze mówią czemu jeszcze nie wróciły do normy wyniki?

Olga a to nie była smułka? Taka bardzo ciemna zielona prawie czarna?

Podobno nie od razu po porodzie hormony wracają do normy, tym bardziej musi sie u mnie wszystko ustatkowac przez ta przetaczana krew. Smutno mi już ze tyle siedzę w szpitalu wyladowalam w nim.przecież już w zeszła niedziele

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry