martyska1223
Fanka BB :)
wcale nie durne, bo ja też się zastanawiam co robiWrocilysmy właśnie ze szczepienia. 5w1 plus zoltaczka druga dawka. Dziewczyny kapiecie normalnie zaraz po szczepieniu? Durne pytanie, ale wolę się upewnić :-)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wcale nie durne, bo ja też się zastanawiam co robiWrocilysmy właśnie ze szczepienia. 5w1 plus zoltaczka druga dawka. Dziewczyny kapiecie normalnie zaraz po szczepieniu? Durne pytanie, ale wolę się upewnić :-)

Przed nami szczepienie,ile płaciłyśmy za 6w1 bo mi umknęło.Czy pneumo i meningo od razu w ten sam dzień szczepią?Wróciliśmy z nad morza,mały zniósł dzielnie podróż i ogólnie nie było źle.Jak czytam co pisze EwciaZ to jakbym czytała o moim,tak samo wytrzymuje w jednej pozycji ok.5 minut,ciągle na rączkach tak się wycwanił.Ogólnie jeszcze nie u§miecha się świadomie,ciągle naburmuszonyPrzed nami szczepienie,ile płaciłyśmy za 6w1 bo mi umknęło.Czy pneumo i meningo od razu w ten sam dzień szczepią?
U nas tak samo.U nas pediatra zaleciła pneumokoki po 3 tygodniach
Wrocilysmy właśnie ze szczepienia. 5w1 plus zoltaczka druga dawka. Dziewczyny kapiecie normalnie zaraz po szczepieniu? Durne pytanie, ale wolę się upewnić :-)