reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
W smyku widziałam śliczne sukieneczki świąteczne i pajacyki reniferki :-) Małe cuda :-) a wracając jeszcze do mat, kupiłam puzzle piankowe profesjonalne do sztuk walki, z atestami, bezpieczne bez szkodliwych substancji. Świetne pi złożeniu i duże, do łączenia w większe obszary gdyby była taka potrzeba. Podpinam linka Puzzle Piankowe TROCELLEN

A i dla mnie ubranie Hugona to tez problem.... Największy gdy muszę najpierw jechać autem a pózniej kontynuować wózkiem :confused2:. W aucie plecy małego sie pocą od fotelika, a z kolei gdy lżej ubrany za zimno w wózku... Mieszkamy w Gdańsku i u nas często jest duża wilgotność i przenikliwie zimno nawet przy kilku stopniach na plusie

W smyku widziałam śliczne sukieneczki świąteczne i pajacyki reniferki :-) Małe cuda :-) a wracając jeszcze do mat, kupiłam puzzle piankowe profesjonalne do sztuk walki, z atestami, bezpieczne bez szkodliwych substancji. Świetne pi złożeniu i duże, do łączenia w większe obszary gdyby była taka potrzeba. Podpinam linka Puzzle Piankowe TROCELLEN

boże, jakie ceny... 200 zł na puzzzle piankowe to dla mnie zdecydowanie za dużo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry